Mjøndalen-treneren om nivåfrykten: - Jeg vil aldri lyve om det

Sesongåpner mot Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Se videointervju med Mjøndalen-trener Vegard Hansen øverst i saken.

(Dagbladet): Når avspark tas i kampen mellom Mjøndalen og Viking, er det 23 år siden sist det ble spilt eliteseriefotball i Nedre Eiker. Mandag 6. april er en merkedag i kommunens historie. Samtidig er trener Vegard Hansen klar på én ting:

Han står for at han frykter nivået som venter Mjøndalen i gjensynet med Norges øverste divisjon.

- Det vil jeg aldri lyve om. Det er ikke noe skuespill fra vår side. Vi er minst på alle parametre, og blir sikkert tippet i bunn av alle. Det er vi veldig komfortable med. Vi vet det er en tøff jobb som venter oss at vi nok kommer til å slite utover i sesongen. Det er bare sånn det er, sier Hansen til Dagbladet.

Gruer seg Derfor er det gjerne ikke så overraskende at den frittalende Mjøndalen-treneren forteller at han gruer seg til de 30 kommende Tippeliga-oppgjørene.

- Jeg er en type som ikke gleder meg til kampene. Det er for mye som står på spill. Det er ikke noe moro med fotball før det går bra. Når vi taper er det den verste opplevelsen du kan tenke deg. Det er en jobb og lidenskap som ikke gir mye glede utenom når du vinner, sier Hansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.