Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mjøndalen vant knepent

Mjøndalen-Teisen 2-1: Etter 1-21 i målforskjell på de to kampene slo Mjøndalen til med 2-1 seier over Teisen. 'Innleide' Joakim Skinstad (11) scoret begge målen og var sammen med keeper Stein Ruben Skistad (12) de store heltene etter kampen.

- I dag hadde jeg mye å gjøre. Motstanderne (Teisen) var gode, sier keeper-helt Stein Ruben til Dagbladet.

Bare en ball måtte han hente ut av nettet i løpet av kampen. I de første to kampene slapp Mjøndalen inn 21 mål tilsammen.

- Det var et hardt skudd. Den var vrien.

Til kampen mot Teisen hentet laget inn spissen Joakim Skinstad. Joakim er et år yngre enn de andre spillerne på laget - og var kanskje banens minste. Men på banen var han stor - Joakim scoret nemlig begge Mjøndalens mål. Etter kampen gikk han rundt med Ekebergslettas største glis.

De fleste Mjøndalen-gutta bor på en skole i Oslo under Norway Cup. Fritida har de ikke problemer med å fylle. Gutta har vært og badet, spist pizza. Ifølge lagledelsen har spillerne til og med hatt litt tid til å kikke litt på - det ville imidlertid ingen av spillerne bekrefte.

- Sånt snakker vi ikke om til pressen, var den klare beskjeden fra en av spillerne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media