Premier League, Manchester United

Mkhitaryan trodde det nesten ikke selv: - Alt jeg kunne gjøre var å bruke hælen

Satte inn kunstmål mot Sunderland.

SJEKK DEN! Henrikh Mkhitaryan styrte kula i mål på spektakulært vis da Manchester United banket Sunderland i kveld. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
SJEKK DEN! Henrikh Mkhitaryan styrte kula i mål på spektakulært vis da Manchester United banket Sunderland i kveld. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB ScanpixVis mer

Manchester Uniteds Henrikh Mkhitaryan vartet opp med en kunstscoring i 3-1-seieren mot Sunderland på Boxing Day. Armeneren mener målet var hans beste noensinne.

- Det er det beste målet jeg noen gang har scoret. Jeg var veldig glad. Jeg så at assistentdommeren ikke markerte, så da begynte jeg å feire, sier Mkhitaryan til Uniteds eget nettsted.

- Jeg forventet at ballen skulle komme foran meg inne i feltet, men så innså jeg at jeg var foran den. Alt jeg kunne gjøre var å bruke hælen. Det lyktes jeg med, legger den tidligere Borussia Dortmund-spilleren til.

Mkhitaryan satte inn 3-1 med et vakkert «skorpion-spark» mot Sunderland på Old Trafford mandag. Armeneren var offsideplassert da han scoret etter Zlatan Ibrahimovics innlegg, noe Sunderland-spillerne påpekte med store protester, men assistentdommeren markerte ikke.

Hoveddommer Martin Atkinson viftet dermed vekk protestene fra gjestene.

Daley Blind og nevnte Ibrahimovic scoret Uniteds to andre mål på Boxing Day. Fabio Borini satte inn Sunderlands trøstemål på overtid.

(NTB)