Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skiskyting:

Mäkäräinen suveren på sprinten i Ruhpolding

Beste norske nummer 17.

SEIER: Kaisa Mäkäräinen var suveren på skiskyttersprinten i Ruhpolding. Finnen vant med 22 sekunder på Gabriela Koukalová. Marte Olsbu ble beste norske på 17.-plass.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: initial;">AP Photo/Matthias Schrader</span>
SEIER: Kaisa Mäkäräinen var suveren på skiskyttersprinten i Ruhpolding. Finnen vant med 22 sekunder på Gabriela Koukalová. Marte Olsbu ble beste norske på 17.-plass. Foto: AP Photo/Matthias Schrader Vis mer

Kaisa Mäkäräinen var suveren på skiskyttersprinten i Ruhpolding. Finnen vant med 22 sekunder på Gabriela Koukalová. Marte Olsbu ble beste norske på 17.-plass.

Mäkäräinen skjøt to fulle hus og kunne endelig juble for sin første verdenscupseier på tysk jord.

- Da vi var i Oberhof tenkte jeg at jeg har vært på pallen mange ganger i Tyskland, men at jeg aldri har vunnet, sa Mäkäräinen til NRK etter målgang lørdag. Hun la til at hun var veldig godt fornøyd med to prikkfrie skyteserier.

Både Koukalová og Laura Dahlmeier skjøt i likhet med Mäkäräinen prikkfritt, men endte på annen- og tredjeplass, henholdsvis 22 og 30 sekunder bak finnen.

Marte Olsbu bommet én gang på de to skytingene, men gikk for sent i sporet. Hun endte på 17.-plass, men er hele ett minutt og 48 sekunder bak Mäkäräinen før jaktstarten søndag.

Tiril Eckhoff endte på 19.-plass med like mange strafferunder som Olsbu. Hun er 1.51 bak Mäkäräinen.

Ingrid Landmark Tandrevold ble nummer 58, mens Hilde Fenne ble nummer 75. Fanny Horn Birkeland endte som nummer 90 etter fem bom.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling