Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Málaga sikret sin tredje strake CL-seier

Slo Milan.

LETTELSE: Málagas Joaquin Sanchez feirer 1-0-scoringen som senket Milan. Tidligere i kampen hadde han misset på straffespark. Foto: JORGE ZAPATA / EPA / NTB SCANPIX
LETTELSE: Málagas Joaquin Sanchez feirer 1-0-scoringen som senket Milan. Tidligere i kampen hadde han misset på straffespark. Foto: JORGE ZAPATA / EPA / NTB SCANPIX Vis mer

Málaga har fortsatt perfekt statistikk i Champions League i fotball etter at Joaquin ordnet 1-0-seier over Milan i kveld.

Klubben fra den spanske solkysten deltar i turneringen for første gang og har full poengpott etter tre kamper. Laget har fortsatt til gode å slippe inn sitt første mål i mesterligaens gruppespill.

Joaquin scoret via stolpen da han ble spilt gjennom av Manuel Iturra i det 64. minutt Dermed gjorde han opp for straffemissen sin i slutten av første omgang. 31-åringen fikk sjansen etter at Jesus Gamez ble felt, men straffen sneiet tverrliggeren og gikk over.

For Joaquin ble det en ønskereprise. I helgen misset han et straffespark mot Valladolid i serien, men revansjerte seg ved å bli matchvinner.

Málaga er ett av bare fire lag med full pott halvveis i mesterligaens gruppespill. De andre er Barcelona, Manchester United og Porto, som alle har mesterligapokal i premieskapet.

Milan har innledet dårlig i serien og sliter også i mesterligaen. Laget er på 2.-plass og ligger an til å gå videre, men det er nå fem poeng opp til Málaga.

Kerzjakov avgjorde I samme gruppe ordnet Alexander Kerzjakovs straffespark sesongens første mesterligapoeng da Anderlecht ble slått 1-0. Det russiske mesterlaget gikk dermed forbi motstanderen på tabellen.

Kerzjakov har hatt en stormfull høst. Han skuffet stort i EM-sluttspillet, og i Zenit har han utmerket seg mest med at han i en periode streiket i protest mot de fete lønnssjekkene til klubbens nye utlendinger Hulk og Axel Witsel.

Onsdag gikk det mot 0-0 i en kjedelig kamp da gjestenes Milan Jovanovic mistet hodet et drøyt kvarter før slutt. Han grep Alexander Anjukov i nakken og kastet ham i bakken. Kerzjakov omsatte straffesparket i sin sjuende scoring for sesongen.

Pinlig Jovanovic, som slapp unna hendelsen med bare gult kort, holdt på å gjøre opp for feilen da han sju minutter før slutt fikk kjempetreff på volley. Skuddet føk rett over tverrliggeren.

I sluttminuttene fikk Zenit store rom å kontre i da Anderlecht jaget utligning, men mangelen på samhold i spillergruppen fikk pinlige uttrykk. Først avsluttet Kerzjakov fra dårlig posisjon i stedet for å passe til en bedre plassert Hulk, deretter var det brasilianeren som to ganger driblet seg bort mens en rasende Kerzjakov sto og ropte på ballen.

(NTB)