Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Müller scoret to på Jarstein

Da Hamburg vant 2-0 hjemme over Hertha Berlin.

TAP: Rune Almenning Jarstein kunne ikke hindre at Hertha Berlin gikk på et tap. Foto: ANNEGRET HILSE/dpa/NTB Scanpix
TAP: Rune Almenning Jarstein kunne ikke hindre at Hertha Berlin gikk på et tap. Foto: ANNEGRET HILSE/dpa/NTB Scanpix Vis mer

Nicolai Müller scoret to ganger på Rune Jarstein da Hamburg vant 2-0 hjemme over Hertha Berlin. Den norske målvakten og Per Ciljan Skjelbred spilte begge hele kampen.

Jarstein har spilt glimrende denne sesongen og har fått en del av æren for at Berlin ligger på tredjeplass i tysk Bundesliga etter 25 kamper. Etter tre kamper uten tap sa det stopp mot Hamburg søndag.

Midtbanespilleren Müller ble kampens store spiller. 28-åringen lagde 1-0 etter 59 minutter, før han doblet ledelsen et kvarter før slutt. Hertha kom aldri tilbake.

Den tyske hovedstadsklubben holder likevel tredjeplassen i den tyske ligaen. Klubben har et poeng ned til Schalke på fjerdeplass med ni runder igjen. Opp til Borussia Dortmund på annenplass skiller det 16 poeng, mens serieleder Bayern München har et forsprang på 19 poeng.

Mainz og Darmstadt spilte 0-0 søndag. Mainz vil hatt like mange poeng som Hertha Berlin med seier.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram