Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

MLS All Stars slo Chelsea på overtid

Beckham tok pause i OL-forberedelsene i 3-2 seier.

SVIPPTUR: David Beckham var en snartur innom USA for å spille all star-kamp mot Michael Essien og Chelsea før han returnerer til London for OLs åpningsseremoni. Foto: Drew Hallowell/Getty Images/AFP/NTB scanpix
SVIPPTUR: David Beckham var en snartur innom USA for å spille all star-kamp mot Michael Essien og Chelsea før han returnerer til London for OLs åpningsseremoni. Foto: Drew Hallowell/Getty Images/AFP/NTB scanpix Vis mer

Eddie Johnson scoret med et flott skudd på overtid og ble matchvinner da MLS All Stars slo Chelsea 3-2 i en treningskamp onsdag.

David Beckham spilte på All Stars-laget til Major League Soccer (MLS), og engelskmannen, som hadde tatt en snartur over fra London og OL-forberedelser, var involvert i All Stars utligning til 2-2 etter 73 minutter.

All Stars tok ledelsen etter 21 minutter ved Chris Wondolowski. Han stusset et lavt innlegg fra Thierry Henry i mål.

John Terry skapte balanse etter å ha headet et innlegg fra Frank Lampard i mål etter 32 minutter. De to sto også bak Chelsea ledermål 13 minutter ut i annen omgang, men da var Lampard sist på ballen.

Chelsea har spilt tre kamper på Nord-Amerika-turneen sin, og det engelske eliteserielaget vil avslutte turneen med en kamp mot Milan i Florida lørdag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media