Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

MLS-klubb bekrefter Rooney-interesse

Major League Soccer-klubben DC United vedgår at det jobbes med en overgang for Wayne Rooney, men foreløpig foreligger det ingen avtale.

TIL USA?: Wayne Rooney er ønsket i Major League Soccer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TIL USA?: Wayne Rooney er ønsket i Major League Soccer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

En rekke medier har den siste tiden satt Everton-profilen i forbindelse med en overgang til amerikansk fotball. Fredag ble det hevdet fra flere hold at Rooney "i prinsippet" er enig med DC United.

- Det er definitivt ingen avtale på plass, men selvfølgelig finnes det interesse fra vår side, sa Washington-klubbens trener Ben Olsen til kjendisnettstedet TMZ.

DC United-sjefen virket en smule overrumplet da han ble konfrontert med Rooney-saken på en travel flyplass.

Skulle overgangen bli et faktum, forlater Rooney barndomsklubben Everton mindre enn et år etter overgangen fra Manchester United.

Fra enkelte kilder hevdes det imidlertid at Rooney ikke skal ha bestemt seg for om det er aktuelt å flytte til USA, og at han venter på en avklaring rundt framtiden til manager Sam Allardyce.

Sistnevnte hadde ikke mye nytt å komme med da han møtte pressen fredag formiddag.

- Min forståelse er at det synes å ha pågått noen forhandlinger, men med hensyn til en avklaring rundt om Wayne blir eller forsvinner, må vi vente og se, sa Allardyce.

- Jeg blander meg ikke i overgangssaker, men det synes å være interesse fra DC United. Når jeg snakker med ham (Rooney) i dag, vil jeg finne ut hva situasjonen hans er, tilføyde managerveteranen.

Samtidig som Everton-treningen tok til fredag, meldte imidlertid Daily Mirror-journalist David Maddock at han hadde sett Rooney forlate klubbens treningsarena i bil.

Det bidro ikke til ro rundt fotballprofilens framtid.

LIVESENDING: Sesongens aller siste runde er her. Hvem må vi ha på? Hvem vrakes? Er det noen gode differencials der ute? Video: Marie Røssland Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media