Oslo øst mot Oslo vest i «This Is Oslo»

MMA-gutter møtes til boksekamp i Oslo

- Går for knockout.

SISTE MØTE: Christoffer Darre (t.v.) og Marwan Palani møttes for siste gang i februar blant containerne på baksiden av Skur 13 på Tjuvholmen. Neste gang er i ringen 26. mai til det som omtales som til å bli en forrykende boksekamp. Foto: Thomas Rasmus Skaug
SISTE MØTE: Christoffer Darre (t.v.) og Marwan Palani møttes for siste gang i februar blant containerne på baksiden av Skur 13 på Tjuvholmen. Neste gang er i ringen 26. mai til det som omtales som til å bli en forrykende boksekamp. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

To stortalenter i MMA braker sammen under proffboksestevnet This Is Oslo på Tjuvholmen i Skur 13 lørdag 26. mai.

En skikkelig prestisjekamp mellom Oslo øst og Oslo vest. Christoffer Darre (23) og Marwan Palani (25) møttes bak hallen for en siste gang i februar før det blir alvor.

For alvor blir det.

- Disse to gutta kommer til å gi alt. De innehar også stor boksekompetanse. Det vil bli en forrykende kamp. Jeg tror det fort vil bli kveldens store kamp, sier David Garcia.

Han står bak ideen om at to MMA-utøvere som representerer hver sin bydel skal gjøre opp om tung prestisje i en boksekamp.

- Dette blir ikke noe tull. Når jeg først er der, blir det alvor, sier Marwan Palani (25).

Det tidligere fotballtalentet fra Oslo øst sa ja umiddelbart, da han ble spurt om han ville gå en proffkamp i boksing mot en annen MMA-utøver fra Oslo vest.

De to omtales som store talenter i Mixed Martial Arts. Og at de har utviklet stor dyktighet såkalt stående.

Christoffer Darre er allerede profesjonell, mens Marwan Palani er semiproff med store ambisjoner om å nå langt som profesjonell utøver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer