MMA-stjerna forbanna etter dette bildet: - Kunne ikke vært mer fornærmet

Beklager «fikset» bilde.

FIKSET PÅ: MMA- og kampsportutøveren Ronda Rousey var ikke fornøyd etter at hun fikk tilsendt et bilde som var fikset på fra et talkshow. Bildet til venstre er ekte. Bilde til høyre er fikset på og blant annet armene er gjort mindre. Foto: Ronda Rousey / Jimmy Fallon
FIKSET PÅ: MMA- og kampsportutøveren Ronda Rousey var ikke fornøyd etter at hun fikk tilsendt et bilde som var fikset på fra et talkshow. Bildet til venstre er ekte. Bilde til høyre er fikset på og blant annet armene er gjort mindre. Foto: Ronda Rousey / Jimmy Fallon Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): MMA-profilen Ronda Rousey (29) beklager nå til fansen etter at hun delte et bilde av seg selv fra talkshowet til Jimmy Fallon.

Bildet hun viste til sine 7,5 millioner fans på bildetjenesten Instagram var nemlig retusjert, eller fikset på i Photoshop.

Rousey hevder hun ikke var klar over endringene som er gjort på bildet - og reagerer sterkt.

- Jeg vil beklage til alle. Jeg fikk et bilde tilsendt fra Fallon (tv-showet) der armene mine var gjort mindre uten at jeg var klar over det. Jeg skal ikke si hvem som sto bak, men jeg vet det var gjort i god hensikt, men dette går imot alt jeg står for, skriver Ronda Rousey.

Hun skriver videre:

- Jeg er stolt av hver centimeter av kroppen min. Jeg kan love at dette aldri skjer igjen. Jeg kunne ikke vært mer fornærmet og jeg håper dere tilgir meg, skriver kampsportutøveren.

Rousey har de siste månedene tatt en pause fra idretten.

Bittert tap Det skapte nemlig sjokkbølger i MMA-miljøet da den ubestridte stjernen ble knocket ut allerede etter 59 sekunder i andre runde i oppgjøret mot Holly Holm november i fjor. 28-åringen gikk på sitt aller første tap i karrieren, etter tolv seire på de tolv første kampene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer