Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

MMA-stjerna forbanna etter dette bildet: - Kunne ikke vært mer fornærmet

Beklager «fikset» bilde.

FIKSET PÅ: MMA- og kampsportutøveren Ronda Rousey var ikke fornøyd etter at hun fikk tilsendt et bilde som var fikset på fra et talkshow. Bildet til venstre er ekte. Bilde til høyre er fikset på og blant annet armene er gjort mindre. Foto: Ronda Rousey / Jimmy Fallon
FIKSET PÅ: MMA- og kampsportutøveren Ronda Rousey var ikke fornøyd etter at hun fikk tilsendt et bilde som var fikset på fra et talkshow. Bildet til venstre er ekte. Bilde til høyre er fikset på og blant annet armene er gjort mindre. Foto: Ronda Rousey / Jimmy Fallon Vis mer

(Dagbladet): MMA-profilen Ronda Rousey (29) beklager nå til fansen etter at hun delte et bilde av seg selv fra talkshowet til Jimmy Fallon.

Bildet hun viste til sine 7,5 millioner fans på bildetjenesten Instagram var nemlig retusjert, eller fikset på i Photoshop.

Rousey hevder hun ikke var klar over endringene som er gjort på bildet - og reagerer sterkt.

- Jeg vil beklage til alle. Jeg fikk et bilde tilsendt fra Fallon (tv-showet) der armene mine var gjort mindre uten at jeg var klar over det. Jeg skal ikke si hvem som sto bak, men jeg vet det var gjort i god hensikt, men dette går imot alt jeg står for, skriver Ronda Rousey.

Hun skriver videre:

- Jeg er stolt av hver centimeter av kroppen min. Jeg kan love at dette aldri skjer igjen. Jeg kunne ikke vært mer fornærmet og jeg håper dere tilgir meg, skriver kampsportutøveren.

Rousey har de siste månedene tatt en pause fra idretten.

Bittert tap Det skapte nemlig sjokkbølger i MMA-miljøet da den ubestridte stjernen ble knocket ut allerede etter 59 sekunder i andre runde i oppgjøret mot Holly Holm november i fjor. 28-åringen gikk på sitt aller første tap i karrieren, etter tolv seire på de tolv første kampene.

- Jeg satt i hjørnet på legekontoret og tenkte: «Hva er jeg dersom jeg ikke har dette?» Jeg satt der og tenkte på å ta mitt eget liv, og i akkurat det øyeblikket tenkte jeg: «Jeg er ingenting, ingen bryr seg overhodet om meg uten dette», sa Rousey nylig

Da tankene herjet som verst, dukket det opp et lys i enden av tunnelen. Et lys formet som en person.

- For å være ærlig så kikket jeg opp og så min mann Travis stå over meg. Jeg så på ham og tenkte: «Jeg må føde hans barn. Jeg må holde meg i live», sa  Rousey.

- Jeg har ikke fortalt noen om det, jeg tror ikke jeg har fortalt ham det. Jeg vet ikke om jeg hadde klart det uten ham, sier hun videre, mens hun tørker tårene.

Profil Etter tittelkampen sist ble 29-åringen latterliggjort og hånet av en rekke kjendiser, deriblant presidentkandidat Donald Trump. Hun måtte også gjennom en plastisk operasjon som følge av smellene hun fikk i ansiktet av motstander Holm.

Rousey har tidligere vært en allsidig utøver som også jobber som modell og skuespiller. I OL i Beijing i 2008 tok hun bronse i judo i 70-kilosklassen. Hun har også sølv fra VM i judo i samme vektklasse i 2007. Hun har også flere seirer fra de panamerikanske lekene og er tidligere UFC-mester i bantamvekt.

PS: MMA er en av de raskest voksende idrettene i verden. Det er en fullkontakt idrett som bruker teknikker fra boksing, brasiliansk jiu-jitsu, Muay Thai, bryting og judo.

GJEST: Ronda Rousey hos 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.Foto:  WENN / NTB Scanpix
GJEST: Ronda Rousey hos 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.Foto: WENN / NTB Scanpix Vis mer