Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Conor McGregor mot Eddie Alvarez:

MMA-stjerna kom for sent, tok motstanderens belte og forsøkte å kaste en stol på ham:
- Sug de store, irske ballene mine

Conor McGregors temperament kom fram på enda en pressekonferanse.

YPPET TIL BRÅK: Irske Conor McGregor kom for sent, før han gikk ut mot Eddie Alvarez. Det endte med at iren forsøkte å kaste en stol på motstanderen. Video: Reuters DVVis merVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Conor McGregor er kjent for sitt temperament både før, under og etter kampene sine.

I natt norsk tid smalt det igjen, da McGregor møtte sin kommende motstander, Eddie Alvarez, foran kampen som går av stabelen natt til søndag.

Irske McGregor skal ikke ha dukket opp i tide til en pressekonferanse i New York natt til fredag, og den regjerende mesteren Alvarez måtte starte alene.

UFC-sjef Dana White varmet opp publikum først, før han stilte Alvarez et spørsmål om han er klar for å slå McGregor.

- Jeg er klar til å knuse ham, og jeg skal stilne hele forsamlingen, sa Alvarez, og ble møtt av buing av irske McGregor-fans.

- Greia er at jeg ikke bryr meg

Ettersom iren fortsatt ikke hadde dukket opp, sa Alvarez at han fortsatt ikke hadde en motstander, og gikk av scenen.

Litt senere dukket McGregor opp, og danset opp på scenen iført en hvit minkpels. Han beklaget at han var sen, men passet på å legge til:

- Greia er bare at jeg ikke bryr meg, sa han, og tok motstanderens lettvekterbelte og la foran seg selv.

Det dro Alvarez tilbake på scenen, og det var da stemningen ble hissig. De to motstanderne gikk mot hverandre, og UFC-sjef White måtte gå mellom.

MÅTTE STOPPES: UFC-sjef Dana White måtte skille de to kamphanene under pressekonferansen. Conor McGregor blir her holdt av White. Eddie Alvarez til venstre. Foto: Michael Reaves/Getty Images/AFP
MÅTTE STOPPES: UFC-sjef Dana White måtte skille de to kamphanene under pressekonferansen. Conor McGregor blir her holdt av White. Eddie Alvarez til venstre. Foto: Michael Reaves/Getty Images/AFP Vis mer

- Sug de store, irske ballene mine

Da forsøkte McGregor å plukke opp en stol og kaste den på motstanderen.

White klarte omsider å roe ned situasjonen, men de to fortsatte. McGregor gikk ut mot Alvarez' familie, og sistnevnte ba da om en beklagelse.

- Sug de store, irske ballene mine. Jeg skal ommøblere ansiktet ditt, svarte McGregor.

Lørdag (natt til søndag, norsk tid) møtes de to kamphanene til tittelkamp. Kampen vises på Viaplay Fighting, og stevnet starter klokka 04.00.

Dette er forøvrig ikke første gang McGregor havner i fokus for sitt temperament på en pressekonferanse før en kamp.

I august møtte MMA-stjerna Nate Diaz, og McGregor måtte holdes tilbake da pressekonferansen utviklet seg til flaskekasting og drittslenging.

Også i mars i år ble det ampert foran en kamp mellom Diaz og McGregor. Den gangen endte det med voldsomme tirader fra McGregor til motstanderen.

KASTET FLASKE: Under en pressekonferanse med Conor McGregor før hans returoppgjør mot Nate Diaz, brøt det ut i vold mellom de to sidene. Mens McGregor svarer på spørsmål fra pressen, reiser Diaz og tilhengerne hans seg fra setene sine for å forlate salen., Underveis slenger det ditt mot mannen på scenen. Det ender i at McGregor kas... Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!