KASTET FLASKER: Under en pressekonferanse med Conor McGregor før hans returoppgjør mot Nate Diaz, brøt det ut i vold mellom de to sidene. Video: NTB Scanpix/Reuters DVVis ... Vis mer Vis mer

MMA-stjerna måtte holdes tilbake da pressekonferansen utviklet seg til flaskekasting og drittslenging

Hett før storkampen mellom Conor McGregor og Nate Diaz.

(Dagbladet): Forrige gang Conor McGregor og Nate Diaz møttes til pressekonferanse før den første kampen mellom de to kjempene, endte det opp med en voldsom tirade fra den irske kjempen mot Diaz.

Når de to nå møtes til et returoppgjør på lørdag, er ikke det helt uten dramatikk.

Under en pressekonferanse i forbindelse med kampen, startet det hele med at irske McGregor ikke var til stede da pressekonferansen startet.

På spørsmål om hvor McGregor var, svarte UFC-sjef Dana White at de ville starte uten ham.

- Han må starte å respektere andre menneskers tid, sa White.

Stoppet pressekonferansen

Midt i pressekonferansen dukket McGregor opp, men da tok det ikke lang tid før motstander Diaz reiste seg opp og gikk.

MÅTTE HOLDES TILBAKE: Conor McGregor ville gå etter Nate Diaz. Foto: Erik Verduzco/Las Vegas Review-Journal via AP
MÅTTE HOLDES TILBAKE: Conor McGregor ville gå etter Nate Diaz. Foto: Erik Verduzco/Las Vegas Review-Journal via AP Vis mer

- «Fuck» hele teamet ditt, ropte Diaz og begynte å forlate lokalet.

De to slang med leppa til hverandre, og McGregor skal ha kalt Diaz «crackhead» før han ba ham om å «lukke den jævla munnen» sin.

- Du kommer ikke til å gjøre noen ting, kom deg ut herfra, skrek iren før han reiste seg og gikk mot motstanderen og teamet hans måtte stoppe ham.

Da stoppet UFC-sjef White pressekonferansen, men det hele var ikke over. Videoklipp viser at blant annet en vannflaske som blir kastet mellom de to, og White som sier at «det var det, vi ses på lørdag». Video fra pressekonferansen ser du i toppen av artikkelen.

Kilde: MMAnytt.se.