MMA-stjerna nektet å vise ansiktet etter operasjon og hets

Hastet forbi pressen.

FØR OG ETTER: Ronda Rousey gjemte ansiktet i en pute da hun viste seg for første gang etter MMA-tapet og operasjonen. Foto: NTB Scanpix / Stella Pictures
FØR OG ETTER: Ronda Rousey gjemte ansiktet i en pute da hun viste seg for første gang etter MMA-tapet og operasjonen. Foto: NTB Scanpix / Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): MMA-dronninga Ronda Rousey (28) er trolig USAs mest omtalte kampsportutøver de siste dagene etter sjokktapet mot Holly Holm (34).

Rousey ble hetset og latterliggjort av kjendiser etter tapet - og 28-åringen måtte gjennom en plastisk operasjon på grunn av smellene i ansiktet.

Og da Rousey ankom flyplassen i Los Angeles i går amerikansk tid, gjemte hun ansiktet for den frammøtte pressen.

Med en stor, lilla pute i hendene og iført mørke solbriller gikk Rousey forbi fotografene uten å si et ord. Det var også umulig å få et glimt av hvordan tilstanden til kampsportstjerna virkelig er. Rousey forsvant sammen med UFC-kjæresten Travis Browne inn i en ventende SUV utenfor flyplassen, skriver ESPN.

FORSLÅTT: Ronda Rousey. Foto: Matt Roberts-USA TODAY
FORSLÅTT: Ronda Rousey. Foto: Matt Roberts-USA TODAY Vis mer

Rousey hastet til sykehus etter helgas tap og måtte angivelig gjennom en plastisk operasjon på grunn av en kraftig forslått leppe. 28-åringen tapte på knockout etter å ha fått et spark i nakken og hodet.

- Tøff mentalt Dr. Rick Weinstein, som har jobbet tett på MMA-sirkuset, forteller at smellen Rousey pådro seg kan sammenlignes med å bli slått med en hammer.

- Når du blir truffet i nakken , kan pulsåra som sikrer blod til hjernen bli rammet. Hvis du får nok trykk der kan du miste bevisstheten, sier Weinstein til News.com.

Rousey sto med tolv seiere på tolv kamper før det overraskende tapet mot den tidligere proffbokseren Holm.

UFC-president Dana White er sikker på at Rousey kommer tilbake etter det store nederlaget:

FIKK BANK: Holly Holm vant på knockout. Foto: Matt Roberts-USA TODAY Sports *
FIKK BANK: Holly Holm vant på knockout. Foto: Matt Roberts-USA TODAY Sports * Vis mer

- Hun er den utøveren som er sterkest mentalt som jeg noen gang har møtt, sier White ifølge Fox Sports.

Slakten En rekke kjendiser kastet seg på bølgen og hetset Rousey etter tapet.

- Fint å se at Ronda Rousey tapte tittel-kampen. Hun ble grundig slått - og hun er ikke en bra person, skrev den republikanske presidentkandidaten Donald Trump på Twitter.

Artisten 50 cent - som egentlig heter Curtis James Jackson III - har publisert et bilde der han latterliggjør den kjente MMA-utøveren.

- LMAO (ler meg ihjel). Floyd ba meg om å publisere dette bildet. Han vil at jeg skal gjøre drittjobben, skriver artisten på Instagram med et bilde av en blodig Rousey.

FØRSTE TAP: Holm slo Rousey på knockout. Foto: ZUFFA/XPOSUREPHOTOS.COM
FØRSTE TAP: Holm slo Rousey på knockout. Foto: ZUFFA/XPOSUREPHOTOS.COM Vis mer

50 Cent sikter trolig til proffbokseren Floyd Mayweather som har vært i en verbal krangel med Rousey tidligere.

Til og med Lady Gaga benytter sjansen til å kritisere:

- Slik går det da du dropper hilsingen, skriver Lady Gaga, som hinter til at Rousey ikke ville slå hanskene mot Holms hansker som en hilsen før matchen startet.

PS: MMA er en av de raskest voksende idrettene i verden. Det er en fullkontakt idrett som bruker teknikker fra boksing, brasiliansk jiu-jitsu, Muay Thai, bryting og judo.