Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

MMA-stjernas gladbeskjed til fansen: - Jeg vil avsløre en nyhet

Eple-video for å vise at hun er tilbake.

TILBAKE: Ronda Rousey har posert på en video der hun viser at hun er tilbake ved å bite i et eple. Foto:  ABC/XPOSUREPHOTOS.COM
TILBAKE: Ronda Rousey har posert på en video der hun viser at hun er tilbake ved å bite i et eple. Foto: ABC/XPOSUREPHOTOS.COM Vis mer

(Dagbladet): MMA-stjerna Ronda Rousey (29) har stilt opp på en video og markerer at hun er tilbake etter fiaskoen og tapet mot Holly Holm fra november.

- Jeg vil avsløre en nyhet. Jeg biter epler igjen. Jeg gleder meg, sier Rousey, samtidig som hun tar en stor bit av et eple i en video publisert hos Uninterrupted.

Langt nede Bakgrunnen for påfunnet er en uttalelse fra en nedbrutt Rousey etter Holm-tapet - og 29-åringen markerer nå at hun er på vei tilbake til kampsportens verden, ifølge Washington Post.

- Det kan ta tre til seks måneder før jeg kan spise et eple igjen, sa Rousey i desember.

Og nå er hun tilbake.

Den tidligere MMA-dronninga var nemlig mørbanket etter sitt første tap, og en plastisk kirurg måtte rette opp etter smellene hun hadde fått påført i ansiktet av Holly Holm. Rousey selv var også langt nede etter at hun mistet tittelbeltet i bantamvekt - og forsvant fra offentligheten inntil nylig.


I mellomtida har Holm mistet tittelen til Miesha Tate.

Usikkerhet Spørsmålet MMA-fansen trolig stiller seg er når Rousey kan være tilbake i ringen. Rousey ble ilagt en suspensjon på seks måneder av medisinske årssaker av UFC etter tapet i november. Det betyr at hun står fritt til å konkurrere igjen fra mai.

Kampsportutøverne er trolig tilbake til UFC 200 i Las Vegas i juli, men dette er kanskje for tidlig for Rousey, som tidligere har annonsert at hun kan være opptatt med blant annet filmprosjekter ut dette kalenderåret.

USA Today-skribent X mener UFC har for mye fokus på Rousey, og at kampsport-sirkuset må komme seg videre.

- Det er på tide å tenke på livet etter Rousey. Det er ingen vits å vente på hennes comeback. Gi oss Tate - Holm i juli, skriver  Simon Samano.

Tilbake hos «Ellen» I februar besøkte Rousey talkshow-vert Ellen DeGeneres, hvor hun med tårer i øynene snakket om følelsene hun hadde etter tapet.

- Jeg satt i hjørnet på legekontoret og tenkte: «Hva er jeg dersom jeg ikke har dette?» Jeg satt der og tenkte på å ta mitt eget liv, og i akkurat det øyeblikket tenkte jeg: «Jeg er ingenting, ingen bryr seg overhodet om meg uten dette», sa Rousey under showet.

Da tankene herjet som verst, dukket det opp et lys i enden av tunnelen. Et lys formet som en person.

- For å være ærlig så kikket jeg opp og så min mann Travis stå over meg. Jeg så på ham og tenkte: «Jeg må føde hans barn. Jeg må holde meg i live», sa Rousey, til stor applaus fra publikum.

Møtet med Ellen var superstjernas første talkshow-intervju etter sjokktapet.

Rousey tror noe av grunnen til tapet kan ha vært at hun bokset tre kamper i løpet av bare ni måneder. Hun slo Bethe Correia og Cat Zingano tidligere i 2015. Hun ville likevel ikke bruke det som unnskyldning.

Rousey har tidligere vært en allsidig utøver som også jobber som modell og skuespiller. I OL i Beijing i 2008 tok hun bronse i judo i 70-kilosklassen. Hun har også sølv fra VM i judo i samme vektklasse i 2007. Hun har også flere seirer fra de panamerikanske lekene og er tidligere UFC-mester i bantamvekt.

PS: MMA er en av de raskest voksende idrettene i verden. Det er en fullkontakt idrett som bruker teknikker fra boksing, brasiliansk jiu-jitsu, Muay Thai, bryting og judo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media