Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mixed Martial Arts:

MMA-stjerner fortviler etter nakenbilder på avveie

Fire frustrerte kampsport-kvinner.

OPPGITT: Kampsport-utøver Angela Magana fra USA har fått flere nakenbilder lekket. Bildene er ifølge henne selv fra en treningsleir - og viser kroppen før og etter treningsoppholdet. Dette bildet har Magana delt selv på Instagram og er ikke et av bildene på avveie. Skjermdump: Angela Magana / Instagram
OPPGITT: Kampsport-utøver Angela Magana fra USA har fått flere nakenbilder lekket. Bildene er ifølge henne selv fra en treningsleir - og viser kroppen før og etter treningsoppholdet. Dette bildet har Magana delt selv på Instagram og er ikke et av bildene på avveie. Skjermdump: Angela Magana / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): MMA-utøverne Raquel Pennington, Tecia Torres, Jessamyn Duke og Angela Magana er blitt utsatt for lekkasje av intime bilder.

Amerikanske Angela Magana (33) forteller selv om dette via sosiale medier, og at hun er blitt rammet. Hun forklarer:

- De lekkede bildene er før- og etter-bilder fra en treningsleir. Det er ikke pornografi, opplyser Magana.

Medier som Fox, News.com og Daily Mirror har omtalt saken.

Magana har også lagt ut en skjermdump tilsendt fra en bekjent som viser bildene som angivelig er kommet på avveie. Ifølge henne selv er FBI nå koblet inn i saken.

33-åringen fra Los Angeles deltar i UFC og står med 11 seiere og åtte tap.

Hun føyer seg inn i rekken av idrettsstjerner som er blitt utsatt og fått bilder lekket.

Også Raquel Pennington (28) skal være rammet. Hun er også en del av UFC og konkurrerer i bantamvektklassen. Hun har ni seiere på 14 kamper.

Det samme gjelder Jessamyn Duke (30), som fortsatt er innen MMA-sirkuset, men ikke i UFC.

PS: MMA er en av de raskest voksende idrettene i verden. Det er en fullkontakt idrett som bruker teknikker fra boksing, brasiliansk jiu-jitsu, Muay Thai, bryting og judo. Ultimate Fighting Championship (UFC) er verdens største organisasjon som arrangerer mixed martial arts-kamper.

RAMMET: Raquel Pennington (t.h.). Foto: NTB Scanpix
RAMMET: Raquel Pennington (t.h.). Foto: NTB Scanpix Vis mer