Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

MMA-utøver fortviler: - Kan jo ikke skjære av meg puppene

Føler seg tvunget opp en vektklasse.

KLAR TIL KAMP:  MMA-utøveren Brye Anne Russillo møtte Paige Lian til kamp i natt - den amerikanske kvinnen tapte og er misfornøyd med at hun tvinges opp en vektklasse. Foto: Dennis A. Clark / Polaris / NTB Scanpix
KLAR TIL KAMP: MMA-utøveren Brye Anne Russillo møtte Paige Lian til kamp i natt - den amerikanske kvinnen tapte og er misfornøyd med at hun tvinges opp en vektklasse. Foto: Dennis A. Clark / Polaris / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): MMA-utøveren Brye Anne Russillo (29) fortviler og mener hun ikke kan konkurrere på det nivået hun hører hjemme. Forklaringen hennes er noe spesiell.

Den amerikanske kvinnen mener nemlig det er brystene som tvinger henne til å konkurrere i 150 pound-klassen (68 kg).

- Jeg kan jo ikke skjære av meg puppene, sier Russillo ifølge New York Post.

Tap i natt MMA står for Mixed Martial Arts og er en av de raskest voksende idrettene i verden. Det er en fullkontakt idrett som bruker teknikker fra boksing, brasiliansk jiu-jitsu, Muay Thai, bryting og judo.

I natt norsk tid møtte hun Paige Lian til kamp.  Brye Anne Russillo har forberedt seg til møtet i tre måneder - men det endte likevel med tap.

- Den eneste grunnen til at jeg må kjempe i denne klassen er fordi puppene mine veier 5,5 kg, sier kvinnen fra Nassau County i New York.

Hobby Før helgas møte sto Russillo med en seier og ett tap. I den første kampen brakk hun kinnbeinet på sin motstander. I det andre møtet tapte hun på poeng.

- Alle forventer at jeg er en Barbie-dukke med bleket hår og store bryster. Men når man har funnet en hobby skal man bare gå for den. Dette er min lidenskap, sier Russillo.

29-åringen deltar i helgas Aggressive Combat Championships i New York der 20 kamper avholdes.

MMA-STEVNE: Brye Anne Russillo. Foto: Dennis A. Clark/Polaris/ NTB Scanpix
MMA-STEVNE: Brye Anne Russillo. Foto: Dennis A. Clark/Polaris/ NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!