Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moa avgjorde for Hannover

Viser målform en uke før Danmark-kampen.

MOA-MÅL: Mohammed Abdellaoue feirer 2-0-scoringen for Hannover mot Hoffenheim i dag. Foto: Johannes Eisele, AFP/Scanpix
MOA-MÅL: Mohammed Abdellaoue feirer 2-0-scoringen for Hannover mot Hoffenheim i dag. Foto: Johannes Eisele, AFP/Scanpix Vis mer

Mohammed «Moa» Abdellaoue scoret Hannovers annet mål i 2-0-seieren over Hoffenheim lørdag. Spisspartner Didier Konan Ya puttet det første.

Scoringen markerte en fin søknad til landslagssjef Egil «Drillo» Olsen på en dag hvor John Carew ikke var i troppen til sin klubb Stoke. Nordmannen gjorde 2-0 på pasning fra Lars Stindl og avgjorde kampen i det 57. minutt.

Før det hadde Konan Ya gjort 1-0 sju minutter før pause. Hannovers angrepsduo har levert varene denne sesongen, og sammen skjøt de klubben et steg nærmere mesterligaspill mot Hoffenheim.

- Helt vanvittig - Greier vi å nå mesterligaen, er det helt vanvittig, sa Moa til VG Nett etter kampen.

Med seieren beholdt laget forspranget til Bayern München, som vant 2-1 borte mot Freiburg etter en sen scoring av Franck Ribéry. Men fortsatt skiller to poeng opp til serietoer Leverkusen, som tar imot Schalke søndag.

- Vi må tørre å si at vi skal være med å kjempe nå, men jeg tror vi har hentet mange poeng nettopp fordi vi ikke tenker så mye på Europa, sa nordmannen.

Moa ble byttet ut to minutter før slutt mot Hoffenheim. Scoringen var hans åttende i årets sesong.

Storseier i Hamburg Vant gjorde også Hamburg, som ikke ga seg før de hadde satt seks baller bak Köln-keeper Michael Rensing. Aller hetest var Mladen Petric. Kroaten scoret tre mål før pause i 6-2-seieren.

En stor dag var det også for brasilianeren Zé Roberto. Han tangerte rekorden til Sergej Barbarez som mestspillende utlending i Bundesliga, og markerte sin 330. kamp ved å score på straffespark i Hamburgs storseier.

I den jevne bunnstriden sikret Werder Bremen seg tre viktige poeng borte mot Nürnberg. Sandro Wagner ble helt hos bortepublikummet med to scoringer, begge på straffespark, i 3-1-seieren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling