Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moa byttet ut da Hannover gikk på surt tap

Tapte for Nürenberg.

BYTTA UT: Moa ble byttet ut da hans Hannover tapte for Nürenberg. Her fra en annen kamp: Foto: AP Photo/dapd, Joerg Sarbach
BYTTA UT: Moa ble byttet ut da hans Hannover tapte for Nürenberg. Her fra en annen kamp: Foto: AP Photo/dapd, Joerg Sarbach Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hannover ligger på 3.-plass, men gikk på et surt 1-3-tap borte for Nürnberg lørdag. Mohammed «Moa» Abdellaoue var tilbake fra start for Hannover, men klarte ikke å påvirke resultatet. Den tidligere Vålerenga spissen ble erstattet av Mikael Forssell i det 64. minutt på stillingen 2-0.

Det betyr at Mainz har muligheten til å klatre forbi nordmannens lag med seier over St. Pauli senere lørdag. Laget som imponerte stort i starten av sesongen ligger ett poeng bak Hannover og to bak Leverkusen.

Frankfurt stanset Dortmund Dortmunds seiersrekke i Bundesliga tok en brå slutt da Eintracht Frankfurts Theofanis Gekas sikret 1-0-seier over ligalederen tre minutter før slutt lørdag. Dortmund har imponert stort i årets sesong og står med hele 43 poeng etter den 17. serierunden, som runder av høstsesongen i Tyskland. Gultrøyene hadde bare tapt én kamp før de gjestet Frankfurt lørdag, men Michael Skibbes menn gjorde livet surt for Dortmund. Kampen var målløs nesten helt til slutt, men i det 87. minutt dukket greske Gekas opp og puttet sitt 14. mål for sesongen. Han tar sannsynligvis juleferie som toppscorer i Bundesliga. Dortmund gikk dermed glipp av rekorden for flest poeng i første halvdel av sesongen. Tapet var det første siden serieåpningen og spolerte en rekke på åtte strake borteseirer. Laget beholder foreløpig ledelsen på 11 poeng til annenplasserte Leverkusen, som møter Freiburg på hjemmebane søndag.

McLaren sliter Wolfsburg har slitt med å finne tilbake til formen som sikret dem Bundesliga-tittelen i 2009. De klarte så vidt å sikre ett poeng hjemme mot Hoffenheim lørdag. Edin Dzeko utlignet for vertene i det siste minuttet av ordinær tid.

Det ryktes nå at Wolfsburg-trener Steve McLaren kan være ferdig i jobben.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!