MATCHVINNER: Lewis Holtby, som skal spille for Tottenham fra sommeren, feirer etter å ha scoret Schalkes femte mål i 5-4-seieren mot Hannover.Foto: INA FASSBENDER, REUTERS / NTB SCANPIX
MATCHVINNER: Lewis Holtby, som skal spille for Tottenham fra sommeren, feirer etter å ha scoret Schalkes femte mål i 5-4-seieren mot Hannover.Foto: INA FASSBENDER, REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

«Moa» fikk 20 minutter som innbytter i 4-5-tap

Scoret ikke i målfesten.

Mohammed Abdellaoue fikk drøyt 20 minutter som innbytter for Hannover i 4-5-tapet borte mot Schalke i tysk Bundesliga i kveld.

Den norske landslagsspissen kom innpå kort tid etter at Szabolcs Huszti hadde gitt gjestene håp om poeng med sin 3-4-redusering. Abdellaoue kom ikke på scoringslisten, men fikk være med på litt av en kamp i Gelsenkirchen.

Til pause sto det 1-0 til Schalke etter en skudd av Jefferson Farfán i det 44. minutt. Til da var det lite som varslet om målfesten i det som var første bundesligakamp etter vinterpausen.

Julian Draxler doblet ledelsen etter 49 minutter, mens Sérgio Pinto ga Hannover den første reduseringen seks minutter senere. Huszti utlignet så til 2-2, men det tok ikke lang tid før Marco Höger sendte vertene tilbake i føringen. De neste fire minuttene kom det to mål til, ett til hvert av lagene. Ciprian Marcia økte ledelsen, mens Huszti reduserte.

20 MINUTTER: Mohammed Abdellaoue kom inn som innbytter. Foto: PETER STEFFEN, EPA / NTB SCANPIX
20 MINUTTER: Mohammed Abdellaoue kom inn som innbytter. Foto: PETER STEFFEN, EPA / NTB SCANPIX Vis mer

Lewis Holtby, som spiller for Tottenham neste sesong, trygget tilsynelatende seieren da han scoret Schalkes femte scoring for kvelden i det 88. minutt. Det ble likevel spenning igjen da tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf scoret til 4-5 for Hannover på overtid.

Seieren sendte Schalke opp til en femteplass på tabellen med sine 28 poeng. Hannover er nummer elleve.

(NTB)