Belfast, Nord-Irland 20120228.
Mohammed "Moa" Abdellaoue (t.h.) mottok Gullballen 2011 i Belfast i Nord-Irland tirsdag. Til venstre toppfotballsjef Nils Johan Semb og landslagssjef Egil "Drillo" Olsen.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
Belfast, Nord-Irland 20120228. Mohammed "Moa" Abdellaoue (t.h.) mottok Gullballen 2011 i Belfast i Nord-Irland tirsdag. Til venstre toppfotballsjef Nils Johan Semb og landslagssjef Egil "Drillo" Olsen. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Moa kåret til årets norske spiller i 2011

Fikk gullballen av Drillo og Semb i dag.

BELFAST / OSLO (Dagbladet): Mohammed «Moa» Abdellaoue ble i dag overrakt troféet som Norges Fotballforbunds spiller i 2011

Den tidligere Skeid- og Vålerenga-spilleren scoret ti mål på 26 kamper for klubben, og var svært delaktig i at Hannover 96 tok en sterk fjerdeplass. På sine 18 landskamper har Moa scoret fem landslagsmål.

- Moa var et enstemmig og klart valg etter sesongen i fjor. Han var toppscorer på landslaget, og scoret også masse mål i Bundesliga. Han markerte seg som en av de beste spissene i Bundesliga i fjor, sa Semb under utrekkelsen.

- Det gikk bra i fjord, men jeg håper på å fortsette utviklinga og forhåpentligvis få flere av disse fremover. Det er bare å kjøre på, sa Moa etter den korte utrekkelsen.

Norge møter Nord-Irland i Belfast i morgen.