Moa kåret til årets spiller - igjen

Hedret under NISO-gallaen.

ÅRETS SPILLER - IGJEN: Mohammed «Moa» Abdellaoue ble av sine spillerkolleger kåret til årets spiller i norsk fotball for andre året på rad.Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
ÅRETS SPILLER - IGJEN: Mohammed «Moa» Abdellaoue ble av sine spillerkolleger kåret til årets spiller i norsk fotball for andre året på rad.Foto: Aleksander Andersen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mohammed «Moa» Abdellaoue rundet av en god fotballdag for sin egen del ved å bli kåret til årets spiller på NISO-gallaen i kveld.

Det er andre året på rad at 26-åringen fra Oslo blir stemt fram av sine spillerkolleger til den høythengende prisen.

- Tusen takk til alle som har stemt på meg. Det er utrolig stort. Dette var andre året på rad, og det setter jeg utrolig stor pris på, sa Moa i seiersintervjuet med TV 2, som ble gjort like etter kampslutt.

Tidligere på dagen scoret han ett av målene da Hannover spilte 2-2 hjemme mot Schalke.

Derfor var han av naturlige årsaker ikke tilstede på Grand Hotel da prisen ble utdelt - i likhet med de to andre nominerte i kategorien, Fulhams Brede Hangeland og Brügges Tom Høgli, som også var i aksjon for sine klubblag søndag.

- Det er kjedelig ikke å være her. I stedet ble det en scoring her i Tyskland, sa Moa, som også danner spissduo med lillebror «Mos» på årets lag i norsk fotball.

Det var mange som mottok heder og ære da LO-forbundet Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon gjorde stas på fotballfolket på cupfinale-søndagen, og her er alle prisvinnerne:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer