Moa kobles til Swansea

Pris: 28 mill. kroner.

VIDERE I EUROPA LEAGUE: Mohammed Abdellaoue (t.v) fikk sjansen mot St. Patrick's i går kveld. Foto: Scanpix / AFP / PETER STEFFEN    GERMANY OUT
VIDERE I EUROPA LEAGUE: Mohammed Abdellaoue (t.v) fikk sjansen mot St. Patrick's i går kveld. Foto: Scanpix / AFP / PETER STEFFEN GERMANY OUT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I april ble Mohammed Abdellaoue kåret til Norges beste fotballspiller i Dagbladet.

Nå kan 26-åringen bli den neste norske fotballeksporten til Premier League.

Ifølge The Sun ønsker Swansea å kjøpe Hannover-spissen. Storbritannias største avis hevder Wales-klubben akter å legge inn et bud på hele tre millioner pund, eller 28 millioner norske kroner.

Moa-agent Stig Lillejord sier til Dagbladet at Moa ønsker seg til engelsk fotball.

Større ligaer - Premier League er et uttalt mål for Moa, og det er helt klart interessant. Men jeg har ingen kommentar til om det er interesse fra Swansea. Det jeg kan si er at Moa har prestert over to sesonger i Tyskland,  og at han har gjort seg selv interessant for større ligaer og klubber, sier Lillejord.

Landslagsspissen har to år igjen av kontrakten i Hannover, og var på banen i 90 minutter da klubben vant mot St. Patrick's (Irland), 5-0 sammenlagt, i Europaligaen i går.

- Moa har selvfølgelig ambisjoner, men samtidig er han i en stor klubb som skal spille playoff til Europa League for andre år på rad. Ambisjonene tilsier at dersom han skal flytte på seg, så blir det til noe som er større enn Hannover, sier agenten til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer