Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moa kobles til Swansea

Pris: 28 mill. kroner.

VIDERE I EUROPA LEAGUE: Mohammed Abdellaoue (t.v) fikk sjansen mot St. Patrick's i går kveld. Foto: Scanpix / AFP / PETER STEFFEN    GERMANY OUT
VIDERE I EUROPA LEAGUE: Mohammed Abdellaoue (t.v) fikk sjansen mot St. Patrick's i går kveld. Foto: Scanpix / AFP / PETER STEFFEN GERMANY OUT Vis mer

(Dagbladet): I april ble Mohammed Abdellaoue kåret til Norges beste fotballspiller i Dagbladet.

Nå kan 26-åringen bli den neste norske fotballeksporten til Premier League.

Ifølge The Sun ønsker Swansea å kjøpe Hannover-spissen. Storbritannias største avis hevder Wales-klubben akter å legge inn et bud på hele tre millioner pund, eller 28 millioner norske kroner.

Moa-agent Stig Lillejord sier til Dagbladet at Moa ønsker seg til engelsk fotball.

Større ligaer - Premier League er et uttalt mål for Moa, og det er helt klart interessant. Men jeg har ingen kommentar til om det er interesse fra Swansea. Det jeg kan si er at Moa har prestert over to sesonger i Tyskland,  og at han har gjort seg selv interessant for større ligaer og klubber, sier Lillejord.

Landslagsspissen har to år igjen av kontrakten i Hannover, og var på banen i 90 minutter da klubben vant mot St. Patrick's (Irland), 5-0 sammenlagt, i Europaligaen i går.

- Moa har selvfølgelig ambisjoner, men samtidig er han i en stor klubb som skal spille playoff til Europa League for andre år på rad. Ambisjonene tilsier at dersom han skal flytte på seg, så blir det til noe som er større enn Hannover, sier agenten til Dagbladet.

Sinclair og Allen ut? Danske Michael Laudrup er Swanseas nye manager etter at Brendan Rodgers forlot klubben for Liverpool, etter en vellykket debutsesong i Premier League.

Den tidligere Barcelona- og Real Madrid-stjernen har så langt handlet inn tre spillere han kjenner fra spansk fotball: Jonathan de Guzman (Villarreal), Chico (Genoa, tidligere Mallorca) og Michu (Rayo Vallecano).

Midtbanespiller Joe Allen er på vei ut fra hjemmearenaen Liberty Stadium. Liverpool skal ha lagt inn et bud på omlag 130 millioner kroner for 22-åringen. I tillegg ryktes det om interesse for stjerneving Scott Sinclair fra ligamester Manchester City.

- Når du har talentfulle spillere og de gjør det bra i sitt første år i Premier League, så er det normalt at andre klubber viser interesse. Men påstått interesse er en ting, hva som skjer er noe annet, sier Laudrup.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media