SMAKTE GODT: Moa har fått tynt med spilletid i det siste, men tok vare på den lille halvtimen som innbytter i søndagens kamp. Foto: SCANPIX/EPA/BERND WEISSBROD
SMAKTE GODT: Moa har fått tynt med spilletid i det siste, men tok vare på den lille halvtimen som innbytter i søndagens kamp. Foto: SCANPIX/EPA/BERND WEISSBRODVis mer

Moa kom inn og scoret to

Fikset Hannover-seier som innbytter.

Mohammed Abdellaoue brukte sju minutter på å score to ganger og sikre Hannover 4-2 seier borte mot Stuttgart i Bundesliga søndag.

Landslagsspissen har fått tynt med spilletid i det siste, men tok vare på den lille halvtimen som innbytter i søndagens kamp. Etter å ha vært på banen i kun to minutter, dyttet han inn 3-2 for gjestene. Deretter omsatte han kampens tredje straffespark i scoring og trygget seieren for Hannover.

Gjestene fikk en vond første omgang borte mot Stuttgart og lå under 0-2 ved pause. Christian Gentner og Vedad Ibisevic (straffe) sto bak hjemmelagets scoringer.

Men 16 gylne Hannover-minutter etter hvilen snudde opp/ned på situasjonen. Artur Sobiech reduserte i det 57. minutt da Sven Ulreich slo et innlegg fra Lars Stindl ut i feltet. Deretter scoret Jan Schlaudraff på straffe etter en hands av Serdar Tasci.

To minutter etter 2-2-målet kom Abdellaoue inn og gjorde vondt verre for Stuttgart. Nordmannen senket vertene med sin annen og tredje scoring for sesongen.

Seier for Nordtveit En vellykket snuoperasjon ble det også for Håvard Nordtveit og Borussia Mönchengladbach borte mot nyopprykkede Greuther Fürth søndag. Nordmannens lag vant 4-2 etter å ha ligget under 1-2 til pause.

Gjestene startet best, men måtte tåle to røde kort i løpet av kampen. Patrick Herrmann ble matchvinner etter 56 minutter, mens Thorben Marx trygget tomålsseieren fra straffemerket på overtid. Nordtveit spilte hele kampen for gjestene.

Diego overlistet Leverkusen Leverkusens rekke av kamper uten tap tok slutt da et Diego-inspirert Wolfsburg vant 3-1 på hjemmebane i Bundesliga søndag.

Gjestene var før oppgjøret ubeseiret i 12 strake kamper i serie og europaliga, men kom tidlig under for Wolfsburg. Allerede i det femte minuttet sendte Diego hjemmelaget i føringen.

Brasilianeren disket opp med sin annen fulltreffer etter kvarteret. Deretter serverte han Bas Dost, som gjorde 3-0 i det 31. minuttet.

Stefan Kiessling skaffet Leverkusen et trøstemål på tampen, men kunne ikke hindre Wolfsburg i å ta årets første hjemmeseier. Dermed gikk bortelaget glipp av sjansen til å klatre to plasser i serien og blir liggende på 5.-plass.

(NTB)