SCORTE:  Hannovers Mohammed Abdellaoue var den første til å tegne seg på scoringslisten da de vant 3-2 over Fürth. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SCORTE: Hannovers Mohammed Abdellaoue var den første til å tegne seg på scoringslisten da de vant 3-2 over Fürth. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Moa med scoring i Hannover-seier

Nordmannen den første på scoringslisten.

Mohammed Abdellaoue scoret kampens første mål da Hannover så vidt slo Greuther Fürth 3-2 i lagenes oppgjør i tyske Bundesliga fredag.

Til tross for at Greuther Fürth virkelig har slitt i Bundesligaen denne sesongen ble det ingen enkel kamp for Mohammed Abdellaoue og hans Hannover da de var gjester i Fürth fredag kveld.

Første omgang ble jevn, men det var den norske landslagsspissen som scoret kampens første etter 35 minutter. Tidligere Haugesund-spiss Nikola Djurdjic svarte imidlertid allerede før pause.

I den andre omgangen gjentok historien seg. André Hoffmann sendte Hannover i føringen, og Djurdjic utlignet for hjemmelaget. Abdellaoue ble på sin side erstattet med Sofian Chahed ti minutter før slutt, og fikk se at portugisiske Sergio Pinto reddet tre poeng med en venstrebeint avslutning i det 87. minutt.

Hannover ligger fortsatt like under midten av den tyske tabellen, i jevn kamp med blant andre Mainz, Stuttgart, Nürnberg og Wolfsburg, som alle spiller senere i helgen.

Greuther Fürth har bare tatt fire poeng på sine 16 hjemmekamper denne sesongen og har fortsatt enerett på sisteplassen.

(NTB)