SKUFFET  Moa Abdellaoues Hannover klarte ikke å slå Hertha Berlin hjemme på AWD Arena i kveld. Moa, her i duell med Herthas kroatiske forsvarsspiller Andre Mijatovic. Foto: AFP/SCANPIX.
SKUFFET Moa Abdellaoues Hannover klarte ikke å slå Hertha Berlin hjemme på AWD Arena i kveld. Moa, her i duell med Herthas kroatiske forsvarsspiller Andre Mijatovic. Foto: AFP/SCANPIX.Vis mer

Moa så lagkameratene rote bort poengene på slutten

- Vi burde vunnet, sier han.

• Hannover - Hartha Berlin 1-2

HANNOVER (Dagbladet): Hannover ledet 1-0 da Moa Abdellaoue ble byttet ut til fordel for tidligere Rosenborg-spiller og spisskonkurrent Konan Ya. Fra benken så Moa at laget hans rotet bort to poeng og tabelltopp i Bundesliga.

- Vi skulle definitivt ha vunnet i dag. Vi spiller vel en OK førsteomgang, men ikke spesielt bra i andre. I dag ville det seg ikke helt, sier en småskuffet Moa til Dagbladet.

I dag ble det bare en snau time på AWD Arena i Hannover.

- Det er konkurranse om plassene. Det er sånn det skal være, sier Moa om å bli byttet ut.

Frustrerende kveld
Hannover tok oppskriftsmessig ledelsen som hjemmefavoritter mot Hertha Berlin i kveld. Midtbanemann Sergio Pintos frispark fra nærmere tretti meter føyk forbi både muren og en feilplassert Thomas Kraft i Hertha-målet.

Vår egen Moa hadde sine sjanser han og. Først, da han dro av en Hertha-forsvarer og klinket til fra rundt tjue meter. Dessverre for Hannover én meter utenfor.

Så, da han var centimetere fra å komme alene gjennom, men til sin store frustrasjon aldri fikk det som skulle vært en opplagt pasning fra nevnte Pinto.

- Jeg roper etter å få ballen, men jeg vet ikke om han fikk det med seg. Jeg hadde vært alene med keeper, så det var skuffende, sier Moa som tydelig viste sin frustrasjon over at han ikke fikk ballen.

- Et herlig trykk
I andre omgang kom Hertha Berlin tilbake. Et nydelig innlegg fra Christian Lell fant innbytter innbytter Pierre-Michel Lasogga, som enkelt satte ballen forbi Ron-Robert Zieler i Hannover-målet. Til den store majoriteten av de 41.200 fremmøtte sin store skuffelse.

- Det er et herlig trykk utpå der og det er selvfølgelig morsomt å spille foran så mye folk. Sånn er det hver helg, sier Moa, som trives svært godt i sin tyske klubb.

I motsetning til Ståle Solbakken i Köln, spiller Moa på et lag i støtet.

- Vi har vært bra i år og spilte en god kamp her på torsdag mot Sevilla, sier Moa, som gleder seg til returoppgjør i Spania førstkommende torsdag.

- Det er morsomt å spille mot så gode lag som Sevilla. Du merker at det er et svært godt lag, så jeg gleder meg til å spille der nede.

Henning Hauger satt hele kampen på benken for vertene.

 SLO TILBAKE  Pierre-Michel Lasogga feirer etter å ha utliknet for gjestene fra Berlin. Foto: AFP/SCANPIX.
SLO TILBAKE Pierre-Michel Lasogga feirer etter å ha utliknet for gjestene fra Berlin. Foto: AFP/SCANPIX. Vis mer