DET STARTET BRA: Mohammed Moa Abdellaoue gratuleres av Hannover-lagkameratene. Det var vel høydepunktet for bortelaget i den kampen.Foto: SCANPIX/AP/Frank Augstein
DET STARTET BRA: Mohammed Moa Abdellaoue gratuleres av Hannover-lagkameratene. Det var vel høydepunktet for bortelaget i den kampen.Foto: SCANPIX/AP/Frank AugsteinVis mer

Moa scoret mot ligalederen

Men Dortmund slo nådeløst tilbake.

Mohammed «Moa» Abdellaoue sendte Hannover i føringen etter 57 minutter, men ligaleder Dortmund snudde kampen umiddelbart og vant til slutt hele 4-1.

- En veldig viktig seier for oss, sa Dortmund-trener Jürgen Klopp.

Nordmannens scoring fikk dermed lite å si for et Hannover-lag som kapitulerte fullstendig den siste halvtimen.

To minutter etter Moas mål, utlignet stortalentet Mario Götze for Dortmund. I det 64. minutt headet Lucas Barrios et nydelig innlegg fra Lukasz Piszczek, og den samme mannen var på farten og gjorde 3-1 kvarteret før slutt.

Og den suverene ligalederen var ikke ferdig med det. Kevin Grosskreutz satte inn 4-1 i det 82. minutt og påførte dermed Moas lag et pinlig tap. Samtidig henviste de Hannover til 4.-plass i tysk Bundesliga.

For Hannovers nærmeste utfordrere i kampen om mesterligaplasser, Leverkusen og Bayern München, vant sine kamper lørdag.

Leverkusen tok en sterk borteseier mot Kaiserslautern. Sidney Sam scoret kampens eneste mål etter 74 minutter. Laget ligger dermed sju poeng bak ledende Dortmund og har samme antall poeng ned til 3.-plasserte Bayern München.

Bayern stanget overraskende lenge mot Håvard Nordtveits Borussia Mönchengladbach lørdag, men en scoring av Arjen Robben etter 77 minutter sikret 1-0 på hjemmebane.

Nordtveit fikk hele kampen for Mönchengladbach, som sliter tungt helt i bunnen av Bundesliga. Klubben har sju poeng opp til trygg grunn når seks serierunder gjenstår.

(NTB)