Moa scoret sitt første foran hjemmefansen

Men nordmennens store kveld ble spolert på overtid.

SCORET IGJEN: Men seieren glapp for Moa og Hannover på overtid. Her er han i duell med Michael Ballack. Sami Hyypiä i bakgrunnen. Foto: EPA/Friso Gentsch
SCORET IGJEN: Men seieren glapp for Moa og Hannover på overtid. Her er han i duell med Michael Ballack. Sami Hyypiä i bakgrunnen. Foto: EPA/Friso GentschVis mer

||| Hannover - Bayer Leverkusen 2-2 (1-0)

(Dagbladet): Mohammed Abdellaoue har fått en pangstart på Hannover-karrieren.

I ettermiddag presenterte han seg for alvor for sitt nye hjemmepublikum hjemme mot Bayer Leverkusen, og scoret 2-0-målet i en kamp som endte 2-2 etter at gjestene utliknet på overtid.

Dermed har Moa scoret i to kamper på rad etter den målløse debuten mot Eintracht Frankfurt.

Scoringen kom etter hjørnespark da 50 minutter var spilt. Fra kort hold satte en nokså umarkert Moa ballen i mål på volley.

- Hvor mye plass går det egentlig an å gi ham? skrev storavisa Bild i sin liveoppdatering.

Moa var også delvis involvert i Didier Konan Yas ledermål etter 20 minutter. Enten det var tilsiktet eller ei hoppet nordmannen over ballen slik at spissmakkeren fikk én mot én mot en Leverkusen-forsvarer. Konan Ya var både dyktig og heldig som kom seg fri, men avslutningen var det ingenting heldig over:

Den satt perfekt i lengste hjørne med innsida av foten.

Da Moa doblet ledelsen styrte Hannover mot sine tredje seier av tre mulige, men Leverkusen var ikke døde og begravet.

Først reduserte Derdiyok med en snau halvtime igjen å spille, og på overtid utliknet Helmes på et frispark like utenfor 16-meteren, som legger en vesentlig demper på kvelden til Moa og Hannover.

Sju poeng på tre kamper er likevel over all forventing for Hannover, som er tippet å kjempe mot nedrykk denne sesongen.