Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moa spiller ikke mot Sveits og Kypros

Berisha inn i troppen.

UTE: Mohammed Abdellaoue er uaktuell til bortekampene mot Sveits  på fredag og Kypros neste tirsdag på grunn av ryggplager.  Foto: PETER STEFFEN / EPA / NTB SCANPIX
UTE: Mohammed Abdellaoue er uaktuell til bortekampene mot Sveits på fredag og Kypros neste tirsdag på grunn av ryggplager. Foto: PETER STEFFEN / EPA / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Mohammed Abdellaoue har meldt forfall til Egil Drillo Olsen i forkant av VM-kvalikkampene mot Sveits 12. oktober og Kypros 16. oktober. Det melder fotballforbundet i en pressemelding i dag.

Moa har slitt med skader den siste tida, men var tilbake i spill i Tyskland i går. Men skadeproblemene kom tilbake.

- Ryggplagene forverret seg under Hannovers bundesligakamp søndag, og Moa er derfor ikke aktuell for spill i VM-kvalifiseringskampene mot Sveits og Kypros, sier landslagslege Thor Einar Andersen til fotball.no.

Valon Berisha hentes inn som erstatter, og går dermed ut av troppen til U21-landslaget som spiller EM-playoff mot Frankrike på de samme to datoene som a-landslagets kamper.

- Valon har vært inne i A-troppen før. Han har en stor arbeidskapasitet, og er primært tiltenkt rollen som kant, for vi har god dekning sentralt, sier Olsen.