HAR LEVERT: Mohammed Abdellaoue har hatt en bra debutsesong i Hannover, til tross for spredte skadeproblemer. I sommer hadde han også FCK som et alternativ.Foto: SCANPIX/AFP/ PATRICK SEEGER
HAR LEVERT: Mohammed Abdellaoue har hatt en bra debutsesong i Hannover, til tross for spredte skadeproblemer. I sommer hadde han også FCK som et alternativ.Foto: SCANPIX/AFP/ PATRICK SEEGERVis mer

Moa takket nei til Solbakken i sommer

- Vi var enige med Vålerenga, sier Ståle.

(Dagbladet): Påtroppende Köln-manager Ståle Solbakken har ikke avvist at han vil se til Skandinavia når han skal prøve å forsterke sin nye klubb før neste sesong.

De beste FC København-spillerne kan fort bli for dyre, sa Solbakken i går, men samtidig avslører han at det ikke er lenge siden han var nære å hente en norsk landslagsspiller fra Tippeligaen.

Mohammed Abdellaoue var nemlig høyaktuell for den danske hovedstadsklubben i fjor sommer.

- Ja, det kan jeg vel godt bekrefte nå. Vi var enige med Vålerenga, men han var i tvil om han skulle velge Bundesligaen eller Champions League, og det endte med Hannover. Der har han også gjort det godt, sier Solbakken til tipsbladet.dk.

FC København skal ha vært villige til å betale mer enn de 10-12 millionene Hannover endte med å betale, men Moa hadde altså mer lyst til å flytte enda et stykke sørover.

Den ryggskadde spissen er forøvrig sikker på å rekke landskampen mot Portugal til tross for hekseskuddet som har plaget ham siden 7. mai.

- Status nå er at det ser bra ut. I hvert fall bedre. Jeg gikk glipp av den siste seriekampen, men er i lett trening nå, sier Moa til Dagbladet.

- Det er jo ingen kamp å rekke de kommende dagene. Det gjør at jeg kan ta tida til hjelp, og bygge meg opp skikkelig. Nå har jeg gått snart to uker uten å trene for fullt. Det viktigste er selvsagt at jeg er i form til landslagssamlinga starter, sier 25-åringen.