Moa ute med vridning i kneet. Kan miste de viktige kvalifiseringskampene

- Det er virkelig synd.

SKADET: Landslagspiss Mohammed Abdellaoue har pådratt seg en kneskade og mister trolig Norges EM-kvalifiseringskamper i høst. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SKADET: Landslagspiss Mohammed Abdellaoue har pådratt seg en kneskade og mister trolig Norges EM-kvalifiseringskamper i høst. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Landslagspiss Mohammed Abdellaoue har pådratt seg en kneskade og mister trolig Norges EM-kvalifiseringskamper i høst.

Moa ble skadd i Stuttgarts treningsøkt onsdag morgen under lagets treningsleir i Schruns. Spissen vred kneet da han landet etter en heading, og avbrøt umiddelbart treningsøkta.

Den tidligere Hannover-spissen ble sendt til MR-undersøkelse, som viste at 28-åringen har pådratt seg en bruskskade i kneet. Det er foreløpig uvisst hvor lenge Moa må være borte fra fotballen, men det er trolig snakk om flere måneder, alt etter hva slags behandlingsmåte Stuttgarts lege velger.

- Det er virkelig synd for oss, men også for Moa. Han har gjort et godt inntrykk på trening fram til nå, men er nå ute i lang tid. Vi skal gi han all den støtten han trenger for å komme tilbake så fort som mulig, sier Stuttgart-trener Armin Veh til klubbens hjemmesider.

Stuttgart starter sesongen 24. august, mens det norske landslaget spiller tre EM-kvalifiseringskamper mot Italia, Malta og Bulgaria i september og oktober. Det er usikkert om landslagsspissen rekker Norges viktige EM-kvalifiseringskamper.

(NTB)


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer