Moan: - Vet hva jeg gjør feil

Kombinertgutta skuffet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De norske kombinertgutta feilet i hoppbakken og var sjanseløse da det hele skulle avgjøres i langrennssporet.

Petter Tande avanserte riktig nok tre plasser fra 11.- til 8.-plass etter et brukbart løp, mens Magnus Moan gikk seg opp elleve plasser fra 22.-plass, men det er likevel langt under pari, innrømmer sportssjefen.

- Det er altfor dårlig laginnsats. Vi trenger tydelig noen som går foran for å trekke med seg de andre. Starten på denne sesongen har vært svakere enn forventet, sa en skuffet Bård Jørgen Elden til NTB.

Tande, som endte 1.20 minutter bak vinneren, amerikanske Bill Demong, var oppe og luktet på sjetteplassen en periode, men jobben han gjorde for å komme seg opp dit tæret på.

Detaljer

- Jeg brukte for mye krefter for å komme meg opp i den gruppen. Det ble for tungt etter hvert. Det jeg mangler er et normalt godt hopp, sa Tande, som i likhet med Magnus Moen ikke sitter igjen som et spørsmålstegn etter lørdagens innsats.

- Jeg vet hva jeg gjør feil. Nå skal jeg jobbe med detaljer og det kan løsne når som helst. Kanskje allerede på sprinten søndag, sa Moan etter å ha endt snaut to minutter bak vinneren Demong, som spurtslo tyske Björn Kircheisen. Tredjeplassen gikk til en annen tysker, Ronny Ackermann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer