Moan: - Vet hva jeg gjør feil

Kombinertgutta skuffet.

De norske kombinertgutta feilet i hoppbakken og var sjanseløse da det hele skulle avgjøres i langrennssporet.

Petter Tande avanserte riktig nok tre plasser fra 11.- til 8.-plass etter et brukbart løp, mens Magnus Moan gikk seg opp elleve plasser fra 22.-plass, men det er likevel langt under pari, innrømmer sportssjefen.

- Det er altfor dårlig laginnsats. Vi trenger tydelig noen som går foran for å trekke med seg de andre. Starten på denne sesongen har vært svakere enn forventet, sa en skuffet Bård Jørgen Elden til NTB.

Tande, som endte 1.20 minutter bak vinneren, amerikanske Bill Demong, var oppe og luktet på sjetteplassen en periode, men jobben han gjorde for å komme seg opp dit tæret på.

Detaljer


- Jeg brukte for mye krefter for å komme meg opp i den gruppen. Det ble for tungt etter hvert. Det jeg mangler er et normalt godt hopp, sa Tande, som i likhet med Magnus Moen ikke sitter igjen som et spørsmålstegn etter lørdagens innsats.

- Jeg vet hva jeg gjør feil. Nå skal jeg jobbe med detaljer og det kan løsne når som helst. Kanskje allerede på sprinten søndag, sa Moan etter å ha endt snaut to minutter bak vinneren Demong, som spurtslo tyske Björn Kircheisen.

Tredjeplassen gikk til en annen tysker, Ronny Ackermann.

Jan Schmid endte på 23.-plass, plassen foran Espen Rian. Håvard Klemetsen gikk inn til 29.-plass.

Iver Markengbakken og Mikko Kokslien ble slått ut etter 1. omgang av hopprennet.

(NTB)

HOPPBOM: Magnus Moan og de andre norske kombinertgutta feilet i hoppbakken og var sjanseløse i langrennet i Granåsen i dag. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX
HOPPBOM: Magnus Moan og de andre norske kombinertgutta feilet i hoppbakken og var sjanseløse i langrennet i Granåsen i dag. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX Vis mer