Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moan kraftig forslått etter krasj i hoppbakken

- Slo seg i skinka og skuldra.

FORSLÅTT: Magnus Moan fikk et svært ublidt møte med vantet etter at hoppskiene lugget på sletta under det siste Sommer Grand Prix-rennet i kombinert. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FORSLÅTT: Magnus Moan fikk et svært ublidt møte med vantet etter at hoppskiene lugget på sletta under det siste Sommer Grand Prix-rennet i kombinert. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magnus Moan fikk et svært ublidt møte med vantet etter at hoppskiene lugget på sletta under det siste Sommer Grand Prix-rennet i kombinert i Slovenia søndag.

Etterpå var ikke trønderveteranen i stand til å gå det 10 kilometer lange rulleskirennet.

- Han slo seg i skinka og i skuldra. Det er ikke noe alvorlig med Magnus, men han er kraftig forslått, opplyser landslagssjef Kristian Hammer.

Moan ble nummer ni i lørdagens SGP-renn. 35-åringen står denne sesongen utenfor landslaget, men fikk være med den norske troppen til Planica.

Espen Bjørnstad var best av de norske kombinertløperne søndag. 24-åringen gjorde karrierebeste da han tok 2.-plassen bak Mario Seidl fra Østerrike.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!