SYK: Magnus Moan hoppet i kombinertrennet i Seefeld i går, men sto over langrennsdelen grunnet sykdom. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SYK: Magnus Moan hoppet i kombinertrennet i Seefeld i går, men sto over langrennsdelen grunnet sykdom. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Magnus Moan tatt ut i OL-troppen

Moan med i OL-troppen

Magnus Moan fikk som ventet den femte plassen på OL-laget i kombinert. Den norske hopptroppen til vinterlekene i Sør-Korea ble også som ventet.

Det ble klart da Olympiatoppen søndag morgen kompletterte den norske troppen. Seks utøvere, fem hoppere og kombinertløper Moan, fikk grønt lys.

Anders Fannemel, Johann André Forfang, Robert Johansson, Andreas Stjernen og Daniel-André Tande utgjør som ventet den norske hopptroppen.

- Med dette fjerde og aller siste uttaket er OL-troppen komplett. I dag blir de aller siste navnene i troppen lagt inn i datasystemene i Pyeongchang. sier toppidrettssjef Tore Øvrebø.

- Dette betyr at troppen er endelig, så med mindre noen blir syke eller skadet, og byttet ut av helsegrunner, så er døren nå stengt for kvalifisering og uttak til OL, tilføyer han.

NTB