Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Magnus Moan tatt ut i OL-troppen

Moan med i OL-troppen

Magnus Moan fikk som ventet den femte plassen på OL-laget i kombinert. Den norske hopptroppen til vinterlekene i Sør-Korea ble også som ventet.

SYK: Magnus Moan hoppet i kombinertrennet i Seefeld i går, men sto over langrennsdelen grunnet sykdom. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SYK: Magnus Moan hoppet i kombinertrennet i Seefeld i går, men sto over langrennsdelen grunnet sykdom. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble klart da Olympiatoppen søndag morgen kompletterte den norske troppen. Seks utøvere, fem hoppere og kombinertløper Moan, fikk grønt lys.

Anders Fannemel, Johann André Forfang, Robert Johansson, Andreas Stjernen og Daniel-André Tande utgjør som ventet den norske hopptroppen.

- Med dette fjerde og aller siste uttaket er OL-troppen komplett. I dag blir de aller siste navnene i troppen lagt inn i datasystemene i Pyeongchang. sier toppidrettssjef Tore Øvrebø.

- Dette betyr at troppen er endelig, så med mindre noen blir syke eller skadet, og byttet ut av helsegrunner, så er døren nå stengt for kvalifisering og uttak til OL, tilføyer han.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!