<strong>NORGES HÅP:</strong> Mikko Kokslien og Magnus Moan går lagsprinten for Norge på morgensdagens konkurranse i Val di Fiemme. AFP PHOTO/ NTB Scanpix
NORGES HÅP: Mikko Kokslien og Magnus Moan går lagsprinten for Norge på morgensdagens konkurranse i Val di Fiemme. AFP PHOTO/ NTB Scanpix Vis mer

Moan og Kokslien går lagsprint

Hoppeksperten Håvard Klemetsen ble valgt bort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Magnus Krog og Jørgen Graabak var allerede sendt hjem til Norge, og plassene på lagsprintlaget sto mellom Magnus Moan, Mikko Kokslien og Håvard Klemetsen.

På lørdagens lagsprint skal utøverne igjennom ett hopp hver, før begge avslutter med 5 x 1,5 kilometer langrenn. Det normale har derfor vært å satse på løperne med de beste langrennsegenskapene.

Hammer landet da også ikke overraskende på langrennsvarianten. Det gikk ut over hoppeksperten Håvard Klemetsen.

Kristian Hammer ventet med å offentliggjøre laget lengst mulig slik at utlendingene ikke skulle få noe gratis i sine laguttak.

Norge tok sølv på den første lagkonkurransen i kombinert. Magnus Moan ble forbigått av franske Jason Lamy-Chappuis på de siste meterne av oppløpet.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer