Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Magnus Moan på kombinertlaget

Moan tilbake på landslaget

Magnus Moan er tilbake på det norske landslaget i kombinert og går verdenscupstarten i Finland denne uka.

KOMBINERT: Magnus Moan har stått alene i sesongoppkjøringen, men får sjansen på landslaget. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
KOMBINERT: Magnus Moan har stått alene i sesongoppkjøringen, men får sjansen på landslaget. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moan har stått utenfor NSF-regi i sesongoppkjøringen. På Beitostølen i helgen signerte han utøverkontrakten som gjør at ham til landslagsløper denne sesongen.

- Det er kjempebra at Magnus er tilbake på landslaget, og det har vært spennende å følge ham utenfor laget i sesongoppkjøringen. Magnus kan i vinter vinne sin åttende medalje på rad i VM i Seefeld og kan igjen bli historisk. Det er ingen tvil om at Magnus har betydd mye for kombinert de siste 15 årene, sier sportssjef for kombinert i Norges Skiforbund, Ivar Stuan.

Disse stiller også i Ruka: Jørgen Graabak (Byåsen), Jan Schmid (Sjetne), Espen Andersen (Lommedalen), Jarl Magnus Riiber (Heming), Magnus Krog (Høydalsmo), Einar Lurås Oftebro (Jardar).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!