Moan tok tredjeplassen

Til tross for dårlige ski.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Magnus Moan klaget for første gang denne sesongen på skiene. Likevel gikk nordmannen inn til tredjeplass på søndagens kombinertsprint i Polen.

- Han var ikke fornøyd med skiene. Han fortalte at Hannu Manninen gled fra ham. Derfor lover dette bra foran VM, sier kombinertlagets pressetalsmann Tom Dahl Frøshaug til NTB.

Moan lå på 19.-plass etter hopprennet og viste med tredjeplassen at langrennsformen er inne. Særlig med tanke på at han altså hadde dårlige ski.

Bare Hannu Manninen gikk fortere enn Moan i helgen. Finnen ble nummer to på sprinten, etter å ha gått seg opp fra 21.-plass. Søndag morgen sikret Manninen seieren i fellesstartrennet der hoppingen måtte utsettes fra lørdag kveld. I det rennet endte Moan på fjerdeplass etter at han lørdag ble toer i langrennet bak suverene Manninen.

Medaljehåpet

Med pallplass i det siste rennet før VM er Moan Norges medaljehåp i VM i Sapporo som starter 22. februar.

- Magnus er den vi må satse på. Han er vårt eneste medaljehåp, men Magnus er vant til presset etter medaljene i VM i Oberstdorf og OL i Torino. Dessuten liker han det. Han liker å ta seg ut i slike mesterskap, forteller Frøshaug.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer