Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moan-trener fortsetter likevel

Får med seg Elden.

(Dagbladet.no): Frode Moen fortsetter på det norske kombinertlandslaget. Magnus Moan og Petter Tandes sjef får en ny rolle som fagsjef, mens tidligere kombinertløper Bård Jørgen Elden overtar hovedansvaret for landslaget, skriver Adresseavisen.

- Jeg kan ikke se at norsk kombinertsport har hatt et bedre team noen gang. Dersom vi får Kjetil Strandbråten som hopptrener, blir dette utrolig spennende, sier Moen til avisa.

For en måned siden varslet kombisjefen at han ikke orket å fortsette som sportssjef. I den nye rollen slipper han reisebelastningen, samtidig som han kan kombinere jobben med et doktorstipendiat.

- For å ikke overskride budsjettet til skiforbundet, vil jeg kun være med i 50 prosent stilling. Den resterende tiden vil jeg bruke på et annet prosjekt, sier Moen.

Elden kommer fra jobben som sportssjef for de amerikanske kombinertløperne.

MOAN BEHOLDER MOEN: Her stikker Magnus Moan en lang fot fram til OL-bronse, foran lagkamerat Petter Tande. Foto: Scanpix/Epa
MOAN BEHOLDER MOEN: Her stikker Magnus Moan en lang fot fram til OL-bronse, foran lagkamerat Petter Tande. Foto: Scanpix/Epa Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling