Moan-trener fortsetter likevel

Får med seg Elden.

(Dagbladet.no): Frode Moen fortsetter på det norske kombinertlandslaget. Magnus Moan og Petter Tandes sjef får en ny rolle som fagsjef, mens tidligere kombinertløper Bård Jørgen Elden overtar hovedansvaret for landslaget, skriver Adresseavisen.

- Jeg kan ikke se at norsk kombinertsport har hatt et bedre team noen gang. Dersom vi får Kjetil Strandbråten som hopptrener, blir dette utrolig spennende, sier Moen til avisa.

For en måned siden varslet kombisjefen at han ikke orket å fortsette som sportssjef. I den nye rollen slipper han reisebelastningen, samtidig som han kan kombinere jobben med et doktorstipendiat.

- For å ikke overskride budsjettet til skiforbundet, vil jeg kun være med i 50 prosent stilling. Den resterende tiden vil jeg bruke på et annet prosjekt, sier Moen.

Elden kommer fra jobben som sportssjef for de amerikanske kombinertløperne.

MOAN BEHOLDER MOEN: Her stikker Magnus Moan en lang fot fram til OL-bronse, foran lagkamerat Petter Tande. Foto: Scanpix/Epa
MOAN BEHOLDER MOEN: Her stikker Magnus Moan en lang fot fram til OL-bronse, foran lagkamerat Petter Tande. Foto: Scanpix/Epa Vis mer