Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moan vant etter 24. plass i hoppbakken

Passerte 23 mann i sporet - som i går.

TIL TOPPS: Magnus Moan lå ett minutt bak ledende Chappuis etter hopprennet, men tok igjen både franskmannen og de 22 løperne mellom dem i langrennssporet. Foto: Dieter Nagl, AFP/Scanpix
TIL TOPPS: Magnus Moan lå ett minutt bak ledende Chappuis etter hopprennet, men tok igjen både franskmannen og de 22 løperne mellom dem i langrennssporet. Foto: Dieter Nagl, AFP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Magnus Moan vant verdenscuprennet i kombinert i Seefeld foran franske Jason Lamy Chappuis og østerrikeren David Kreiner.

Moan startet som nummer 24, ett minutt bak Chappuis som ledet etter hopprennet.

- Denne uka har vært en drøm for meg, jeg er veldig fornøyd. Jeg hadde strålende ski. Jason startet ett minutt foran meg. Taktikken var å ta ham igjen og så se hva han gjorde, sier Moan i det internasjonale TV-intervjuet.

Også i går passerte Moan 23 mann i løypa da han gikk seg opp fra 25. plass til andreplass i mål.

Jan Schmid klatret fra 16. til 10. plass på de 10 kilometerne i løypa. Mikko Kokslien avanserte stort etter 46. plass i hopprennet, og ble til slutt nummer 12. Espen Rian var best av de norske i bakken, men fikk det ikke til i langrennet, og endte på 28. plass. Håvard Klemetsen ble nummer 16, Gudmund Storlien nummer 22 og Jørgen Gråbak nummer 38.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media