SKADET: Magnus Moan har fått nye problemer med ankelen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SKADET: Magnus Moan har fått nye problemer med ankelen. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Åtte år med hælproblemer for Magnus Moan

Moans skademareritt fortsetter

Magnus Moan opererte en kranglede hæl i april. Operasjonen var vellykket, men i sommer har han fått problemer med den andre siden av venstre ankel.

Torsdag hadde han sin første av tre behandlinger med trykkbølger.

- Jeg gikk nærmere åtte år med disse hælproblemene. I april ble jeg operert, og jeg har vært smertefri fra selve operasjonsstedet, men i sommer merket jeg smerter fra den andre siden av ankelen på venstrebeinet. Jeg har fått akupunkturbehandling, og det så lenge bra ut, men smertene har kommet tilbake. Derfor prøver vi nå dette, sier Moan til NTB.

- Merker du noen bedring?

- Det er litt tidlig å si hvordan dette slår ut, sier han.

Han ble vraket fra landslaget før den nye sesongen, men satser for fullt på egen hånd.

- Jeg har fått trent det remmer og tøy kan tåle, men som sagt med smerter. Jeg vet vel ikke lenger hvordan det er å være helt smertefri, sier kombinertveteranen.

- Jeg står utenfor landslaget, men målet for sesongen blir å kvalifisere meg til verdenscuprennene og deretter til VM i Seefeld. Jeg trener jo tett med Granåsen-teamet. Jobben må gjøre uansett hvilket lag du er på, sier Moan.

Neste helg skal han delta i de to siste rennene i kombinertfolkets Sommer Grand Prix. De går i slovenske Planica 22. og 23. september.