Moans sønn i brutalt fall: - Det var dramatisk og jeg var redd

Moan tror sykkelhjelmen reddet sønnen Henrik (5).

KRAFTIG FORSLÅTT:  Men etter forholdene går det bra for Magnus Moans sønn Henrik etter en sykkelulykke.  Foto PRIVAT / NTB SCANPIX
KRAFTIG FORSLÅTT: Men etter forholdene går det bra for Magnus Moans sønn Henrik etter en sykkelulykke. Foto PRIVAT / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) - Det gikk heldigvis bra. Mye takket være sykkelhjelmen, sier en lettet Magnus Moan til Dagbladet.

Kombinertstjerna opplevde nylig det han selv beskriver som en dramatisk opplevelse på hjemmebane da sønnen Henrik (5)  syklet av på vei hjem fra barnehagen.

Det var Adresseavisa som først omtalte saken.

- Kraftig forslått - Det var dramatisk og jeg var redd.  Men heldigvis greide jeg å holde meg behersket og tenkte konkret. Jeg ringte Irene og Hun ba meg hive meg i bilen og dra på legevakta. Det var deilig at vi var to om det, sier Moan.

På sykehuset ble det tatt  CT av hodet og røntgen av hånda.  Det ble tidlig konstatert at det ikke var noe brudd - og at det hele gått bra etter forholdene.

Moan forteller at sønnen har det bedre i dag:

- Han er kraftig forslått med blodskutte øyne og et kutt på den ene siden av ansiktet som de fikk limt igjen framfor å sy. Han har egentlig hatt kjempehell i uhellet, men det viser også hvor utrolig viktig det er å bruke sykkelhjelm. Jeg blir sjokkert når jeg tenker på at mange ikke gjør det. Spør du meg skal du ha en veldig god grunn for å droppe det, sier Moan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.