Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mobbeoffer slår tilbake

Martin Knudsen (25) ble mobbet og hetset på det groveste av Brann-fansen i fjor. Nå slår Knudsen tilbake. Både sportslig og mot mobbesupporterne.

BERGEN (Dagbladet): I løpet av vinterens treningskamper har Brann-laget bare glimtvis snublet seg ut av vinterdvalen.

Martin Knudsen er den mest anonyme av den faste stammen i Bergens-laget. I år har han spilt samtlige treningskamper og blir framhevet som den enkeltspilleren som har prestert jevnest og best i løpet av oppkjøringen.

- Ja, jo, jeg føler det har gått bra i år. Det ser veldig positivt ut, sier Knudsen til Dagbladet etter gårsdagens trauste dyst mot Aalesund i Bergen.

Bestemann

Igjen sto han fram som Branns kanskje bestemann. Fra backplassen bidrar han både defensivt og offensivt og spiller med en ro han ikke alltid hadde i fjor. Også hans nye trener er imponert over innsatsen.

- Jeg synes også han har fått en trygghet han ikke alltid hadde i fjor. Det er kjekt å se. I vinter har han vært vår bestemann i tre- fire kamper, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

På vei mot nestennedrykket gikk Brann-fansen bananas. På Brann Stadion gikk det mest ut over Martin Knudsen. På supporternes egne hjemmesider ble backen mobbet og hetset på det groveste.

- Hele laget presterte jo dårlig i fjor. Hvorfor det gikk verst ut over meg, vet jeg ikke. De synes vel det var greit å ta meg. Det er vel sånn jeg bare må ta med meg, sier Knudsen om hetsingen.

- Et større problem

Han innrømmer at det var tøft mens det sto på.

- I stundens alvor kan det jo virke negativt inn, sier han.

Han tar samtidig et oppgjør supporterne som vender seg mot laget og enkeltspillere i en vanskelig periode.

- De har et større problem enn meg når de oppfører seg på den måten. Det som er viktig, er å støtte laget både i medgang og motgang, sier 25-åringen.

Kampen mot Aalesund i går bar tydelig preg av at det snart er seriestart. Ingen av lagene ofret for mye i duellene. Aalesund la seg bakpå etter en rask scoring i første omgang. Brann hadde flust med sjanser og burde vunnet klart, men måtte nøye seg med Tommy Knarviks utlikningsmål.

- Begge lag var innstilt på at dette var noe vi ville bli ferdig med og heller komme i gang med serien. Vi i Aalesund gleder oss veldig. Årets sesong skal bli enda artigere enn fjoråret, sier trener Ivar Morten Normark.

HE'S BACK: Brann-back Martin Knudsen ble offer for fansens vrede i fjor. I år står han fram som en av Branns beste og slår tilbake mot mobberne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media