Mobbeoffer slår tilbake

Martin Knudsen (25) ble mobbet og hetset på det groveste av Brann-fansen i fjor. Nå slår Knudsen tilbake. Både sportslig og mot mobbesupporterne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): I løpet av vinterens treningskamper har Brann-laget bare glimtvis snublet seg ut av vinterdvalen.

Martin Knudsen er den mest anonyme av den faste stammen i Bergens-laget. I år har han spilt samtlige treningskamper og blir framhevet som den enkeltspilleren som har prestert jevnest og best i løpet av oppkjøringen.

- Ja, jo, jeg føler det har gått bra i år. Det ser veldig positivt ut, sier Knudsen til Dagbladet etter gårsdagens trauste dyst mot Aalesund i Bergen.

Bestemann

Igjen sto han fram som Branns kanskje bestemann. Fra backplassen bidrar han både defensivt og offensivt og spiller med en ro han ikke alltid hadde i fjor. Også hans nye trener er imponert over innsatsen.

- Jeg synes også han har fått en trygghet han ikke alltid hadde i fjor. Det er kjekt å se. I vinter har han vært vår bestemann i tre- fire kamper, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

På vei mot nestennedrykket gikk Brann-fansen bananas. På Brann Stadion gikk det mest ut over Martin Knudsen. På supporternes egne hjemmesider ble backen mobbet og hetset på det groveste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer