Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mobber Arsenal

- Arsenal har ikke råd til våre spillere, men kanskje vi henter en av deres.

Ordene kommer ikke fra Real Madrid, Milan eller Manchester United. Det er Chelseas styreformann Ken Bates som svarer på spørsmål om William Gallas og John Terry er på vei til London-naboen.

- Arsenal har ikke penger til noen av dem. Så vidt jeg vet har de mer enn nok med å finansiere en ny stadion, sa Bates til Chelsea TV, og la til:

- Kanskje Vieira, Henry eller Pires kunne klart å spille seg inn på Chelsea-laget. Det kunne gitt oss mer balanse i troppen og hjulpet Arsenal til en ny hjemmebane.

Bates benyttet samtidig anledningen til å benekte at Terry er på vei til Newcastle, og at Gallas kan forlate klubben for 85 millioner kroner.

- Da Colin Hutchinson (tidligere adm. dir. i klubben) kjøpte han, satte de inn en 85-millioners utkjøpsklausul i kontrakten, som gjør at Gallas kan kjøpe seg selv ut.

- Men Colin var ikke så dum som det kan høres ut som. Den neste linjen i kontrakten sier nemlig at Chelsea forbeholder seg retten til å kreve kompensasjon fra den klubben spilleren går til. Så selv om Gallas gir oss pengene, kan vi likevel kreve 150-200 millioner i overgangssum, sa Bates.

- Jeg tror det gjør han ganske uaktuell for de fleste klubber, så vi regner med å tilby han en ny kontrakt.

SLÅR TILBAKE: Chelseas styreformann Ken Bates mobber Arsenal for dårlig økonomi.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media