Mobber Brann-spillere

Mens Brann kjemper mot nedrykk går fansen til angrep på flere spillere. - Dette tar vi avstand fra, sier trener Teitur Thordarson til Dagbladet.no.

Petter Furuseth Olsen og Martin Knudsen er de som får hardest medfart av bergenserne den siste tida. Begge to har blitt hetset av Brann-fans på tribunen.

Furuseth Olsen blir kalt «sytepave» og «grinegutt», mens Knudsen får høre han er alt for dårlig, skriver

Bergensavisen

.

Begge to slaktes voldsomt også på Brann Supporter Teams (BST)

hjemmesider

. Slik hets må spillerne regne med, sier supporterguru Per Arne Flatberg til avisa.

Manglende innsats

- Mens Petter symboliserer manglende innsats, symboliserer Martin manglende ferdigheter, sier Flatberg.

Teitur Thordarson sier til Dagbladet.no at han egentlig ikke har lagt merke til hetsen mot spillerne. Islendingen reagerer likevel sterkt:

- Hva supporterne skriver av dritt til hverandre er deres sak. Men vi etterlyser mer støtte fra fansen, så dette tar vi avstand fra, sier Teitur til Dagbladet.no.

Brann-fansen slipper uansett å se Furuseth Olsen på banen onsdag. I dag ble det klart at nettopp angrepsspilleren må sone tre kampers karantene for utvisningen mot Bryne.

Brann klager til NFF

- Vi har et ønske om at karantenen skal bli redusert til én kamp, det hadde vært naturlig. Vi kommer til å ta kontakt med Norges Fotballforbund, mer vil jeg ikke si om det, sier Teitur.

I tillegg er Branns sørafrikanske stjernespiss Toni Nhleko ute på ubestemt tid med skade. Han spiller ikke når Brann skal sikre seg tre poeng mot Start.

Seier onsdag kan sende laget bort fra kvalikplassen - og forbi LSK på tabellen.

- Toni har fått en strekk. Det passer utrolig dårlig nå, sier Brann-treneren.

(Dagbladet.no)

<B>SYNDEBUKK:</B> Petter Furuseth Olsen har fått en tre kampers karantene for utvisningen mot Bryne. Brann vil klage til NFF.