Mobber kameraten sin

Iversen og Carew lobber Johnsen til kokepunktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Alle målvakter hater å bli lobbet. RBK-keeper Espen Johnsen hater det kanskje mest av alle. Og det som var en godt gående spøk på landslaget før Steffen Iversen lobbet Espen Johnsen til sin første Vålerenga-scoring og VIF-seier 4- 1 på Lerkendal, er nå blitt en æressak.

Espen Johnsen skal lobbes hele tida på hver eneste landslagstrening.

-  Jo sintere han blir jo morsommere synes John og jeg det er, sier Steffen Iversen og gliser. -  Og det ble ikke akkurat mindre artig etter det målet som dalte inn over hodet på ham da vi spilte mot Rosenborg i Tippeligaen. For etter at vi hadde gjort det litt på landslagstreningene, var Espens forsvar at det aldri ville skje i kamp.

-  Og så gjorde det nettopp det.

Tre ganger - tre mål

Steffen Iversens største trening dette året var da han lobbet Espen Johnsen tre ganger til scoringer på Hoslebanen i oktober. Da var RBK-keeperen i ferd med å sprekke. Og han var ikke langt unna i går heller da Steffen Iversen og John Carew prøvde alt de kunne for å sette over kjelen.

Mens de feiret som i barnehagen etter hver eneste scoring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer