Moberg første norske kvinne på pallen i verdenscupritt i sykling

Ble nummer tre.

TREDJEPLASS: Emilie Moberg ble nummer tre under søndagens verdenscupritt i sykling. Her fra OL i London 2012. Foto: Maja Suslin / SCANPIX
TREDJEPLASS: Emilie Moberg ble nummer tre under søndagens verdenscupritt i sykling. Her fra OL i London 2012. Foto: Maja Suslin / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Emilie Moberg ble søndag første norske kvinne til å komme på pallen i et verdenscupritt i sykling for kvinner. Hun ble nummer tre i Sparekassen Giro World Cup.

24-åringen kom på tredjeplass i spurten i rittet i tyske Bochum for det norskeide Hitec-laget.

- Veldig spesiell dag for meg! Emilie Moberg er første norske jente på et verdenscuppodium, skrev sportsdirektør Karl Lima på Twitter.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Halden-jenta ble kun slått av italienske Barbara Guarichi og nederlandske Lucinda Brand. 16 ryttere var med hovedfeltet i avslutningen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer