I GLANSDAGENE:  Bruno Fernandes ble sett på som et stor talent i brasiliansk fotball. Foto: AP Photo/Felipe Dana/NTB scanpix
I GLANSDAGENE: Bruno Fernandes ble sett på som et stor talent i brasiliansk fotball. Foto: AP Photo/Felipe Dana/NTB scanpixVis mer

Modell-kjæresten til brasiliansk keeper kvalt og brukt som hundemat

Nå innrømmer Bruno Fernandes at han kjente til drapet.

(Dagbladet): Saken om den tidligere Flamengo-keeperen Bruno Fernandes vakte stor oppsikt i Brasil da det ble kjent at han skal ha bortført mora til barnet sitt (5 mnd), kvalt henne, for så å partere og mate liket til hunder. Offeret, Eliza Samudio, var en kjent brasiliansk modell.

Onsdag innrømmet den tidligere toppkeeperen at han visste om, og aksepterte drapet på sin egen kjæreste. I retten fortalte brasilianeren at en venn av ham betalte folk for å gjøre jobben. Selv nektet han for at han står bak mordet, men innrømte samtidig at han følte skyld for hennes død.

Bruno Fernandes angav senere sin venn Luiz Henrique Romao, som også blir kalt Macarrão. Han skal ha vært hjernen bak mordet.

MODELL: Offeret for det bestialske drapet er den brasilianske modellen Eliza Samudio. Foto: AFP PHOTO/AGLOBO-MARCELO THEOBALD-BRAZIL OUT
MODELL: Offeret for det bestialske drapet er den brasilianske modellen Eliza Samudio. Foto: AFP PHOTO/AGLOBO-MARCELO THEOBALD-BRAZIL OUT Vis mer

- Jeg var desperat i halvannen time, jeg gråt mye. Macarrão, hva har du gjort?, spurte jeg. Han sa at han hadde løst problemet, kvinnen var «for mye», forklarte Bruno Fernandes i retten, ifølge Ekstra Bladet som gjengir en brasiliansk avis.

Bruno nektet lenge for å ha noe med forsvinningen å gjøre.

Vill orgie Bakgrunnen for den makabre historien er en vill orgie i 2010. I etterkant av orgien viste det seg at Eliza var gravid og hun hevdet barnet tilhørte Bruno. Flamengo-keeperen skal ha blitt svært forbannet over at Eliza valgte å beholde barnet og tvilte på om det var hans.

- Det var en orgie, disse festene er vanlig i våre kretser. Jeg hadde sex med henne - alle hadde det, fortalte Bruno magasinet Veja før arresten, ifølge irishtimes.com.

VISSTE OM DRAP: Bruno Fernandes innrømmet i retten at han hadde kjennskap til saken, men nektet at han utførte drapet selv. Foto: EPA/RENATA CALDEIRA/NTB scanpix
VISSTE OM DRAP: Bruno Fernandes innrømmet i retten at han hadde kjennskap til saken, men nektet at han utførte drapet selv. Foto: EPA/RENATA CALDEIRA/NTB scanpix Vis mer

Bruno hevdet videre at Eliza var en velkjent «groupie» som la seg etter kjente fotballspillere. Ifølge Irish Times inneholt hennes sosiale nettsider bilder av henne med flere brasilianske fotballspillere - i tillegg til et bilde av henne med Cristiano Ronaldo. Hun skal ha fortalt venner at hun og Ronaldo «kysset litt».

25-årige Samudio anmeldte keeperen for flere forhold året før drapet. Hun sa hun var blitt kidnappet, banket opp og tvunget til å innta medisin som skulle framkalle en abort. Seinere fødte hun en baby hun mente tilhørte Bruno. Eliza skal ha krevd at Bruno vedgikk farskapet til barnet før hun forsvant.

Bruno var regnet for å være en del av framtida i brasiliansk fotball. 25-åringen var en av Flamengos store stjerner, han var også lagkaptein.