Modell-kjæresten til brasiliansk keeper kvalt og brukt som hundemat

Nå innrømmer Bruno Fernandes at han kjente til drapet.

I GLANSDAGENE:  Bruno Fernandes ble sett på som et stor talent i brasiliansk fotball. Foto: AP Photo/Felipe Dana/NTB scanpix
I GLANSDAGENE: Bruno Fernandes ble sett på som et stor talent i brasiliansk fotball. Foto: AP Photo/Felipe Dana/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Saken om den tidligere Flamengo-keeperen Bruno Fernandes vakte stor oppsikt i Brasil da det ble kjent at han skal ha bortført mora til barnet sitt (5 mnd), kvalt henne, for så å partere og mate liket til hunder. Offeret, Eliza Samudio, var en kjent brasiliansk modell.

Onsdag innrømmet den tidligere toppkeeperen at han visste om, og aksepterte drapet på sin egen kjæreste. I retten fortalte brasilianeren at en venn av ham betalte folk for å gjøre jobben. Selv nektet han for at han står bak mordet, men innrømte samtidig at han følte skyld for hennes død.

Bruno Fernandes angav senere sin venn Luiz Henrique Romao, som også blir kalt Macarrão. Han skal ha vært hjernen bak mordet.

- Jeg var desperat i halvannen time, jeg gråt mye. Macarrão, hva har du gjort?, spurte jeg. Han sa at han hadde løst problemet, kvinnen var «for mye», forklarte Bruno Fernandes i retten, ifølge Ekstra Bladet som gjengir en brasiliansk avis.

Bruno nektet lenge for å ha noe med forsvinningen å gjøre.

Vill orgie Bakgrunnen for den makabre historien er en vill orgie i 2010. I etterkant av orgien viste det seg at Eliza var gravid og hun hevdet barnet tilhørte Bruno. Flamengo-keeperen skal ha blitt svært forbannet over at Eliza valgte å beholde barnet og tvilte på om det var hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.