Modellkjæresten takker Cristiano Ronaldo for at han er så tålmodig

Forstår at hun viser seg fram lettkledd i ny video.

Følg kveldens Champons League-kamper live fra 20:45.

(Dagbladet): For tre år siden ble Cristiano Ronaldo og den russiske supermodellen Irina Shayk (27) et par. Begge lever et liv i rampelyset, med alt stress og press det medfører.

Nå røper Shayk at erfaringene Ronaldo tok med seg inn i forholdet er livsviktige for henne.

Perfekt støtte - Jeg liker forholdet vårt. Cristiano er den perfekte støtte. Han er alltid ved min side, og vet hvordan han skal gjøre meg lykkelig, sier den russiske modellen i siste utgave av Vogue, ifølge Bild.

Hun nekter å kle seg naken, men lettkledd er hun ofte. 27-åringen er nettopp ferdig med et oppdrag for Beach Bunny swimwear, hvor hun viser fram badedrakter.

Fotballstjerna er helt trygg på sin kjæreste.

- Han forstår meg og mitt arbeid perfekt, noe som er veldig viktig for meg. Jeg er lidenskapelig opptatt av yrket mitt, og jeg elsker å reise. Så jeg trenger en partner som forstår hva jeg gjør og gir meg energi til å gjennomføre det, røper Shayk.

Betaler tilbake For uten full støtte, hadde ikke de to delt livet sammen.

- Noen ganger kan jeg være en svært utfordrende person og Cristiano må ha mye tålmodighet med min karakter.  Jeg prøver å gi det tilbake ved å gi ham min fulle støtte hvis han trenger det, sier modellkjæresten.

Og i kveld kan Ronaldo trenge all støtten han kan få. Real Madrid tar imot Juventus til et knalltøft oppgjør på Santiago Bernabeu.

Real Madrid har tatt med seg seks poeng på de to første kampene, og vil på lang vei ha sikret avansement i den gjeve turneringen med en seier i oppgjøret.