Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Modig av deg å stille opp, Ancelotti

Sa Ferguson da kollegene kåret ham til årets manager.

ROS TIL RIVALEN: - Carlo, du er en fantastisk mann, sa United-manager Sir Alex Ferguson om Carlo Ancelotti som stilte på festmiddag med managerkolleger dagen etter at Chelsea ga ham sparken. Foto: Gerry Penny, EPA/Scanpix
ROS TIL RIVALEN: - Carlo, du er en fantastisk mann, sa United-manager Sir Alex Ferguson om Carlo Ancelotti som stilte på festmiddag med managerkolleger dagen etter at Chelsea ga ham sparken. Foto: Gerry Penny, EPA/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ikke overraskende ble Manchester Uniteds skotske sjef Alex Ferguson kåret til årets manager av (The League Managers Association) LMA.

Det er managerne i de fire divisjonene i ligasystemet som stemmer fram vinneren blant sine egne, og med ligagullet i lomma og Champions League-finalen på lørdag i vente, var Ferguson et opplagt valg.

Vinneren selv var ikke tilstede under banketten i går kveld, for i motsetning til kollegene er 69-åringen altså ikke helt ferdig med sesongen ennå. Han forbereder laget sitt på møtet med Barcelona på Wembley.

Men Ferguson snakket til kollegene over video-link fra Old Trafford.

- Det er en stor ære. Det har vært en fantastisk sesong for oss i den vanskeligste ligaen i verden, sa han ifølge The Guardian.

Mens Ferguson kunne feire sin 12. ligatittel søndag, fikk sesongens fremste utfordrer, Chelseas manager Carlo Ancelotti, sparken rett etter kampslutt.

Likevel stilte italieneren opp på LMA-banketten, noe Ferguson uttrykte stor respekt for.

- Carlo, du er en fantastisk mann og har vist stort mot ved å komme til middagen i kveld. Flott gjort, sa Sir Alex.

LMA tildelte også Ferguson en hederspris for å ha rundet 2000 kamper som manager.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media