ØNSKES VELKOMMEN TILBAKE: Modo vil gjerne ha Mats Zuccarello Aasen tilbake til Örnsköldsvik, og den svenske klubben er villige til å vente på hva nordmannen og New York Rangers til slutt bestemmer seg for. Foto: Erik Berglund/ Dagbladet
ØNSKES VELKOMMEN TILBAKE: Modo vil gjerne ha Mats Zuccarello Aasen tilbake til Örnsköldsvik, og den svenske klubben er villige til å vente på hva nordmannen og New York Rangers til slutt bestemmer seg for. Foto: Erik Berglund/ DagbladetVis mer

Modo vil hente Zuccarello hjem

- Mange klubber i Europa som skriker etter spillere som ham, sier nordmannens agent.

Matz Zuccarello Aasen scoret på straffe da Connecticut slo Worcester på straffer i AHL. Nå vil gamleklubben Modo hente hjem poengkongen, skriver Aftonbladet.

Nordmannen fikk lite spilletid i NY Rangers i NHL-starten i høst. Etter kort tid ble Zuccarello henvist til farmerlaget Connecticut Whale. Samtidig sliter Modo i den svensk serien. Fem strake tap er fasit etter tapet mot Djurgården.

- Jeg vil egentlig ikke kommentere noen navn, men det er klart at vi er interessert i ham, sier Modos generalmanager Markus Näslund til Aftonbladet om Zuccarello er aktuell for retur til laget fra Örnsköldsvik.

- Etter hva jeg forstår så vil han gi det (NHL) ett forsøk til, men hvor lenge han er beredt å vente på en sjanse eller om Rangers er klare til å slippe ham så han kan flytte hjem, vet jeg faktisk ikke, sier Näslund.

- Stor europeisk interesse Ifølge agent Erik Ryman er mange klubber i Europa interessert i Zuccarello.

- Markus er ikke den eneste som har forhørt seg om Mats. Det er mange klubber i Europa som skriker etter spillere som ham, sier Ryman.

Han påpeker at alt er opp til Rangers. Ingen forhandlinger med andre klubber kan starte før NY Rangers tar en beslutning om hva de vil gjøre med Zuccarello, som natt til søndag scoret i straffeslagkonkurransen da Connecticut slo Worcester Sharks 3-2.

Rangers rotet bort 4-1 ledelse Også Rangers var involvert i straffeslagkonkurranse i natt. Laget fra New York ledet 4-1 med bare elleve minutter igjen å spille mot Ottawa Senators, men rotet bort alt sammen og endte med tap etter straffer.

Rangers-målvakten Henrik Lundqvist fikk en tøff avslutning på NHL-kampen og slapp inn tre mål. Det førte til forlengning og straffer. Der var Ottawa sterkest.

Med 5-4-seieren tok de med seg to poeng hjem. Senators vant sin femte strake kamp. Spillerne begynner å bli vant til å måtte vende kamper der de har ligget under.

- Ytterligere en stor comebackseier for oss. Vi har begynt å gjøre dette til en slags vane og gjør det ikke akkurat lett for oss selv. Men vi finner alltid en måte å vinne kampene på, og det viser hvilken karakterstyrke som bor i laget akkurat nå, mente Jason Spezza.

Ottawa-stjernen var kampens spiller med to mål i den avgjørende sluttperioden. For Rangers ble det en tung kamp etter at seieren ble rotet bort på hjemmeis.
- Serien er for god til at du har råd til å slutte med å spille. Du må kontrollere pucken. En trenger ikke jage 8-1-seier, men du må fortsette å spille slik at du fortsatt jager scoringer og gjør ting riktig offensivt. Vi sluttet med det, sukket Brad Richards hos NY Rangers.
(NTB)