Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Modric brakk beinet i overtidsseieren

Surt for Spurs.

BEINBRUDD: Luka Modric har pådratt seg et brudd i leggbeinet. Foto: AP
BEINBRUDD: Luka Modric har pådratt seg et brudd i leggbeinet. Foto: AP Vis mer

(Dagbladet.no) Aaron Lennon sørget for Tottenhams fjerde strake Premier League-seier i går ettermiddag, da han scoret vinnermålet mot Birmingham nesten fire og et halvt minutt på overtid.

Seiersrekka gleder halve Nord-London, men dagens Luka Modric-nyheter er en tung bakrus for Spurs-fansen.

Kroaten haltet av banen etter 50 minutter i går og nå viser det seg at han har pådratt seg et brudd i leggbeinet.

- Røntgenrundersøkelsene slår fast at Luka Modric har pådratt seg et brudd i høyre leggbein, skriver klubben på sin hjemmeside.

Det er foreløpig uklart hvor lenge Modric blir ute, men han er uaktuell for kroatenes EM-kvalik mot England på Wembley om halvannen uke.

Da Modric måtte gå av banen i går, kom Peter Crouch inn - og umiddelbart staret Tottenham å skape kjempesjanser. Crouch hadde tre gode forsøk med hodet - blant annet et i tverrliggeren og et som ble reddet på streken - før han til slutt traff med et hodestøt.

Lee Bowyer utliknet kort tid etter, før Lennon altså avgjorde på overtid. Selv om Spurs dro i land en seier mistet de serieledelsen til London-rival Chelsea, som har bedre målforskjell.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling